Το τρύπιο φόρεμα της Γκουίνεθ Πάλτροου

10.11.2010
Όπως είναι γνωστό, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Και δεν ξεφεύγει τίποτα και κανείς από τον κανόνα. Ακόμη και η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία παρά τη γενικά "ατσαλάκωτη" εικόνα της, αυτή τη φορά φαίνεται ότι την πάτησε την μπανανόφλουδα!


Όπως είναι γνωστό, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Και δεν ξεφεύγει τίποτα και κανείς από τον κανόνα. Ακόμη και η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία παρά τη γενικά "ατσαλάκωτη" εικόνα της, αυτή τη φορά φαίνεται ότι την πάτησε τη στυλιστική μπανανόφλουδα!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας "Country Strong" στη Νάσβιλ και περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με τούλινες λεπτομέρειες στο μπούστο, όπου όμως ήταν σκισμένο σε δύο σημεία.

Κατά τα άλλα, το σικάτο φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή του Ralph Rucci ήταν ιδιαίτερα κολακευτικό για την Πάλτροου, τονίζοντας τους γυμνασμένους κοιλιακούς και την σμιλεμένη μέση της.

Ιδιαίτερα κεφάτη και χαμογελαστή η Γκουίνεθ πόζαρε στους φωτογράφους προφανώς ανίδεη για το "ατυχηματάκι" που είχε το φόρεμά της. Τι να κάνει και εκείνη; Εξάλλου, όπως επίσης λέει ο λαός μας, "συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες".

Στην ταινία αυτή, το τρέιλερ της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η Πάλτροου παίζει μια σταρ της κάντρι μουσικής που προσπαθεί να επανέλθει ύστερα από θεραπεία αποτοξίνωσης που είχε λόγω της εξάρτησής της από το αλκοόλ.

Δίπλα της εμφανίζονται ο διάσημος τραγουδιστής αυτού του είδους μουσικής Τιμ ΜακΓκρο (Tim McGraw), ο οποίος στην πρεμιέρα συνοδευόταν από τη γυναίκα του, επίσης τραγουδίστρια κάντρι Φέιθ Χιλ (Faith Hill), και η Λέιτον Μίστερ (Leighton Meester) του Glee.

Η Γκουίνεθ είχε μέχρι τώρα έμμεση σχέση με τη μουσική μέσω του συζύγου της και τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin). Όπως φαίνεται, τώρα ήρθε η ώρα η σχέση αυτή να γίνει πιο άμεση, αφού κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπει και τυπικά μέσα σε αυτό τον χώρο.

Μάλιστα στην εκδήλωση για τα βραβεία της κάντρι μουσικής (CMA Awards) πρόκειται να τραγουδήσει ζωντανά το ομότιτλο τραγούδι της ταινίας. Αν μάλιστα δεχτούμε και τα κολακευτικότατα σχόλια από τους συμπρωταγωνιστές και πια συναδέλφους της, βετεράνους της κάντρι, τότε πρέπει να ετοιμαζόμαστε για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις από την ηθοποιό που πρόσφατα αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας της αρνήθηκε να πουλήσει το κορμί της για μια πιο "γρήγορη εξέλιξη".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα