Ντίνα Λόχαν: "Η Λίντσεϊ έχει όντως πρόβλημα εθισμού"

09.11.2010
Ύστερα από αρνήσεις επί αρνήσεων, η μητέρα της 24χρονης ηθοποιού παραδέχτηκε ανοιχτά ότι η κόρη της είναι τοξικομανής, ενώ την ίδια στιγμή, εκείνη τα ξαναβρήκε με τον πατέρα της, Μάικλ (Michael).


Ύστερα από αρνήσεις επί αρνήσεων, η μητέρα της 24χρονης ηθοποιού παραδέχτηκε ανοιχτά ότι η κόρη της είναι τοξικομανής, ενώ την ίδια στιγμή, εκείνη τα ξαναβρήκε με τον πατέρα της, Μάικλ (Michael).

Η Ντίνα Λόχαν (Dina Lohan) εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "The Today Show" του δικτύου NBC και όταν ο παρουσιαστής Ματ Λάουερ (Matt Lauer) τη ρώτησε αν η Λίντσεϊ (Lindsay) αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, εκείνη απάντησε: "Βλέπουμε πως πάει μέρα με τη μέρα. Ο εθισμός είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και εγώ δεν έχω μαντικές ικανότητες. Όμως, προσεύχομαι πολύ".

Στη συνέχεια ο Λάουερ ζήτησε να μάθει αν η Λίντσεϊ πρόκειται να μείνει στην κλινική της Μπέτι Φορντ όπου νοσηλεύεται μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, όπως της είχε επιβληθεί αρχικά μέσω της τελευταίας ποινής. "Εκείνη θέλει να μείνει", απάντησε η Ντίνα προσθέτοντας ότι πρόκειται καθαρά για το "δικό της ταξίδι" και όλα είναι στο δικό της χέρι.

Τέλος, η μαμά Λόχαν τόνισε τον θετικό ρόλο που η τελευταία κλινική στην οποία νοσηλεύεται η κόρη της έπαιξε στην θεραπεία της. "Η Λίντσεϊ είναι χαρούμενη και χαλαρή. Έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Για μένα, αυτή η κλινική την άλλαξε τελείως. Οι ειδικοί μπαίνουν μέσα στην ψυχή, στην οικογένεια... βγάζουν το πρόβλημα στην επιφάνεια" υποστήριξε η Ντίνα, ενώ δήλωσε απόλυτα "υπέρ" της προσπάθειας επαναπροσδιορισμού της σχέσης της Λίντσεϊ με τον πατέρα της, εφόσον θεωρείται ότι αυτή τελικά θα βοηθήσει στην ανάρρωσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline.com, ο Μάικλ Λόχαν επισκέφτηκε την κόρη στη στην Κλινική Μπέτι Φόρντ και μάλιστα ύστερα από δική της πρόσκληση.

"Ήταν μια πολύ συναισθηματική συνάντηση. Είδαμε αγκαλιές, φιλιά... ακόμη και δάκρια", αναφέρουν οι πηγές του δικτύου.

Οι δυο τους πέρασαν πολλές ώρες μαζί μέσα στην κλινική αλλά και σε κοντινό εμπορικό κέντρο όπου εθεάθησαν να ψωνίζουν σε διάφορα καταστήματα.

"Έχω δεσμευτεί να μην κάνω κανένα σχόλιο σχετικά με την κόρη μου. Ωστόσο θα ήθελα να πω ότι είμαι απίστευτα περήφανος ως πατέρας σήμερα. Η κόρη μου βελτιώνεται συνεχώς", δήλωσε ο 50χρονος Μάικλ, τον οποίο η Λίντσεϊ είχε κατηγορήσει παλιότερα για τα προβλήματά της με τα ναρκωτικά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα