Σταύρου - Τουμασάτου: παντρεύτηκαν!

29.10.2010
Γνωρίστηκαν στα «Φτερά του έρωτα» και αγαπήθηκαν στη «Βέρα στο δεξί». Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του καλλιτεχνικού στερεώματος, ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν να κάνουν πολιτικό γάμο, ενώ μάρτυρες στη σύντομη τελετή ήταν η προφητική σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα -ήταν η πρώτη που τους οραματίστηκε ως ζευγάρι- και η συνάδελφός τους Ηρώ Λούπη. Η νύφη προτίμησε να φορέσει ένα απλό φόρεμα σε κρεμ χρώμα, ενώ ακολούθησε δεξίωση σε πολυτελές ξενοδοχείο, με θέα τη φωτισμένη Βουλή των Ελλήνων και την Ακρόπολη.

Από το χώρο της σοουμπίζ ήταν καλεσμένες μόνο η Άννα Παναγιωτοπούλου και η Ελισάβετ Μουτάφη, που είναι στενές φίλες του ζευγαριού. Δεν θα μπορούσαν, βέβαια, να λείπουν ο Γιώργος Κυρίτσης και η μητέρα της Έλενας Ακρίτα, Σύλβα. Οι ευχές των προσκεκλημένων ήταν διπλές. Το καθιερωμένο «Nα ζήσετε» ακολουθούσε το «Με το καλό να υποδεχτείτε και το μωράκι σας». Η εγκυμοσύνη της Μαριάννας είναι πλέον εμφανής και τόσο η ίδια όσο και ο Αλέξανδρός της δεν κρύβουν τη χαρά τους που θα γίνουν γονείς.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η μπομπονιέρα, ένα λευκό πουγκί μέσα στο οποίο υπήρχε μια βέρα και ένα μικρό σημείωμα με τα λόγια του ζευγαριού: «Γιατί αυτά τα παιδιά γνωρίστηκαν στα "Φτερά του έρωτα" και αγαπήθηκαν στη "Βέρα στο δεξί"»...

Να ζήσετε.