Μενεγάκη- Θεοδωρίδου: Δεν μιλιούνται!

29.10.2010
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Και οι φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου να μην είναι πια φίλες έχουν ενισχυθεί επικίνδυνα. Ακόμη και στα γενέθλια της τραγουδίστριας την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη δεν πήγε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η κουμπάρα της... Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν την πήρε ούτε για «χρόνια πολλά»!

Τι ακριβώς έχει συμβεί κανείς πραγματικά δεν γνωρίζει. Το βέβαιο όμως είναι πως τα πρόσφατα δημοσιεύματα με τίτλο «Ρούλα Κορομηλά - Νατάσα Θεοδωρίδου, η νέα φιλία στο χώρο της σοουμπίζ» έχουν βάλει φωτιά! Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και η κουμπάρα της προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, όχι μόνο όταν μιλάνε δημόσια, αλλά ακόμη και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με δικά τους πρόσωπα. Είτε αλλάζουν κουβέντα ή αρνούνται ότι κάτι έχει συμβεί μεταξύ τους.

Οι πρώτοι ψίθυροι στο χώρο της σοουμπίζ ξεκίνησαν με την έναρξη της σεζόν. Όταν η άλλοτε προσκεκλημένη, αν όχι στην πρώτη, σίγουρα στις πρώτες εκπομπές της Ελένης, Νατάσα δεν εμφανίστηκε. Αντίθετα, την είδαμε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου!

Στη συνέχεια η Νατάσα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου «Stars System», που προβάλλεται από τον Alpha. Η τραγουδίστρια πήγε στο κανάλι της Κάντζας, όχι όμως για την Ελένη, αλλά στην εκπομπή μιας στενής συνεργάτιδάς της. Τι είπε η Νατάσα στην Άση; Μίλησε για το αν η ίδια ως Σκορπίνα χαρακτηρίζεται από αίσθημα εκδικητικότητας απέναντι σε φιλικά ή άλλου είδους πρόσωπα. Τι απάντησε; «Δεν είμαι εκδικητική. Δεν ξεχνάω, όχι όμως με σκοπό να σου τη φέρω κάποια στιγμή κι εγώ, να σου απαντήσω δηλαδή, αλλά έχω μια φιλοσοφία που λέει ότι δεν θα σε διορθώσω εγώ σε αυτή τη ζωή. Έχεις ένα χαρακτήρα που σε οδήγησε να συμπεριφερθείς έτσι σ’ εμένα».

«Ναι, αλλά θα με τιμωρήσεις όμως ή θα με διορθώσεις;» τη ρώτησε η Άση Μπήλιου για να πάρει την απάντηση: «Τίποτα. Σε απορρίπτω από τη ζωή μου. Σε βγάζω από τη ζωή μου, δεν ξεχνάω ποτέ τι μου έκανες, αλλά σε βγάζω. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί σου, σε έχω βγάλει από το πλάνο μου». Όλα αυτά βέβαια τα είπε με βάση το ζώδιό της, μιας και αυτό ανέλυαν οι δύο κυρίες, και χωρίς να διευκρινίσει τι και ποιον εννοούσε. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το Α και το Ω του Σκορπιού σαν ζώδιο είναι ότι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του, και αυτό το έχω βιώσει χιλιάδες φορές». Μήπως θα έπρεπε επίσης κάποιος να μας θυμίσει ότι εκτός από την ίδια και η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, άρα κι εκείνη αντιδρά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Όσο για την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της τραγουδίστριας; Και πάλι στον Alpha! Αυτή τη φορά στην εκπομπή του κουμπάρου και μέχρι πρότινος φίλου της Ελένης Μενεγάκη Πέτρου Κωστόπουλου!