Κανάκης: συνεχίζουν να τον απειλούν!

01.11.2010
Οι «Ράδιο Αρβύλα» ενοχλούν. Οι υψηλές τηλεθεάσεις σε συνδυασμό με το αντικείμενο της εκπομπής τους, που δεν αφήνει τίποτα και κανέναν ασχολίαστο, έχουν κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Έχουν φέρει και μπελάδες όμως στον Αντώνη Κανάκη, που, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στο κινητό του.

Τον περασμένο Απρίλιο όλοι πάγωσαν όταν άγνωστοι προξένησαν βανδαλισμούς στην εταιρεία παραγωγής του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στο βαν της εκπομπής. Τότε ο ίδιος είχε βγει δημόσια και αγανακτισμένος είχε μιλήσει με σκληρή γλώσσα για τραμπούκους που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και δεν έχουν το θάρρος ως άντρες να έρθουν αντιμέτωποι μαζί του και να λύσουν τις διαφορές τους.

Επίσης, είχε διαβεβαιώσει ότι το «Ράδιο Αρβύλα» θα παραμείνει το ίδιο μαχητικό, όπως κι έγινε. Φαίνεται όμως ότι η αλήθεια και η σάτιρα ενοχλούν, ειδικά όταν πετυχαίνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της εκπομπής λοιπόν, αν και οι ενοχλήσεις προς τον Αντώνη Κανάκη σταμάτησαν για ένα διάστημα, οι άγνωστοι ξαναχτύπησαν! Τις τελευταίες μέρες το κινητό του «βομβαρδίζεται» από υβριστικά μηνύματα, ενώ μετά το σκάσιμο των ελαστικών του αυτοκινήτου του, έβαψαν με κόκκινη μπογιά και το παρμπρίζ, θέλοντας προφανώς να τον τρομοκρατήσουν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ανάμεσα στα μηνύματα ήταν και η φράση «Το νου σου».

Και μπορεί άλλοι στη θέση του να κυκλοφορούσαν με σωματοφύλακες, άτομα του χώρου που γνωρίζουν τα γεγονότα όμως υποστηρίζουν ότι ο Αντώνης Κανάκης ούτε καν το σκέφτεται! Επίσης, αναφέρουν ότι έχει ενημερώσει τις αρχές και δεν είναι αποφασισμένος να αλλάξει κάτι στις συνήθειές του. Πιστεύει ότι κάποια στιγμή οι θρασύτατοι άγνωστοι θα βαρεθούν βλέποντας ότι δεν κερδίζουν τίποτα και θα πάψουν να τον ενοχλούν. Όσο για τους «Ράδιο Αρβύλα»; Συνεχίζουν απτόητοι και υπόσχονται πιο καυτή σάτιρα.

Το ΛΟΙΠΟΝ προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον παρουσιαστή, για να έχει και τη δική του γνώμη για όλα αυτά που λέγονται και ακούγονται τις τελευταίες μέρες στον καλλιτεχνικο-τηλεοπτικό χώρο, αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατό.