Όχι άλλο «Βig Βrother», τώρα μόνο «Greek Idol»

03.11.2010
Χαμένο παιχνίδι φαίνεται πως θεωρεί πλέον και η ίδια η Ρούλα Κορομηλά την ιστορία του «Big Brother». H αλήθεια είναι ότι το προσπάθησε αρκετά, αλλά χωρίς να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ετσι, λοιπόν, τώρα έχει αποφασίσει να στρέψει την προσοχή της στην οργάνωση του «Greek Idol». Άλλωστε, είναι ήδη προγραμματισμένο το επιτυχημένο talent show να προβληθεί στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου και με αυτό η Ρούλα θέλει να ανατρέψει την κατάσταση και να φέρει ένα καλό σκορ, ισοφαρίζοντας έτσι την πολύ κακή αρχή της φετινής σεζόν. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε σε μια βραδινή της έξοδο με πολύ δικούς της ανθρώπους, ήταν λάθος της τελικά που δέχτηκε να αναλάβει την παρουσίαση του «Big Brother».

Αν και ποτέ δεν καταθέτει τα όπλα και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί μέχρι το τέλος του, τώρα στρέφει την προσοχή της περισσότερο στην προετοιμασία του «Greek Idol». Η αρχή έγινε με την Έλλη Κοκκίνου, η οποία συμφώνησε και θα βρίσκεται στο πάνελ της κριτικής επιτροπής. Λέγεται ότι ήδη αναζητούνται ακόμα πιο δυνατά ονόματα από το χώρο της μουσικής, ώστε η σύνθεση της νέας επιτροπής του talent show να δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Βέβαια, οι κακές κριτικές που δέχεται για το «Big Βrother» συνεχίζουν να ενοχλούν τη Ρούλα, που την προηγούμενη εβδομάδα στη ραδιοφωνική της εκπομπή τα έβαλε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος ετοιμάζεται να παρουσιάσει το UMAN. «Aλήθεια, αυτό δεν είναι trash», αναρωτήθηκε η Ρούλα.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απέφυγε να σχολιάσει την πάλαι ποτέ εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια: «Δεν σχολιάζω πράγματα που έχει κάνει η κυρία Κορομηλά. Εγώ δεν είμαι τίποτα στην τηλεόραση, για να μπορώ να σχολιάσω κάτι που αφορά την κυρία Κορομηλά? Δεν μπορείς όμως να χαρακτηρίσεις άλλους ανθρώπους trash».