Η Κριστίνα Αγκιλέρα μετακόμισε σε... ξενοδοχείο

27.10.2010
Όπως δείχνουν τα πράγματα ο χωρισμός της 29χρονης τραγουδίστριας από τον Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman) δεν θα είναι καθόλου ήρεμος και φιλικός.


Όπως δείχνουν τα πράγματα ο χωρισμός της 29χρονης τραγουδίστριας από τον Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman) δεν θα είναι καθόλου ήρεμος και φιλικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) μετακόμισε σε ένα ξενοδοχείο αφού ο Μπράτμαν αρνείται να φύγει από το σπίτι τους, το οποίο, όπως φαίνεται δεν τους χωράει και τους δύο! Μάλιστα, η Αγκιλέρα ισχυρίζεται ότι δεν θα επιστρέψει στο σπίτι αν "εκείνος δεν φύγει".

Η Αγκιλέρα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν από λίγες μέρες ύστερα από πέντε χρόνια γάμου, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές.

"Δεν είναι εύκολο. Έχω στεναχωρηθεί και έχω κλάψει πολύ", ομολόγησε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Redbook", τονίζοντας ότι υπάρχουν μέρες που βρίσκει αδύνατο ακόμη και το να σηκωθεί από το κρεβάτι, πόσο μάλλον να λειτουργήσει ως μητέρα.

Παρόλο που κοινοποίησε το διαζύγιο από την πρώτη στιγμή, η γνωστή τραγουδίστρια δεσμεύτηκε να κρατήσει ιδιωτικούς τους λόγους για τον χωρισμό.

"Από σεβασμό προς τον άντρα μου, προτιμώ να κρατήσω τις λεπτομέρειες κρυφές. Προς το παρόν, προσπαθώ απλά να τα καταφέρνω μέρα με τη μέρα", δήλωσε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς τον γιο της, τον 2χρονο Μαξ (Max) ο οποίος την κρατά στα λογικά της.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στον "δρόμο προς το διαζύγιο", η Κριστίνα δεν κάθεται στο σπίτι της να κλαίει! Το περασμένο Σαββατοκύριακο, για παράδειγμα, εμφανίστηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) ενώ γενικά το έχει ρίξει έξω με πολύ συχνές επισκέψεις σε κλαμπ με μεγάλες παρέες.

Στο μεταξύ, πρόσφατες αποκαλύψεις γυρίζουν τον χρόνο πίσω και αναφέρουν ότι λίγες μέρες πριν από τον χωρισμό, η Αγκιλέρα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στα επείγοντα του νοσοκομείου Σίνταρς Σινάι του Λος Άντζελες με σκισμένο χείλος και αιμορραγία από το στόμα!

Την τραγουδίστρια συνόδευαν ο σύζυγος κι ο γιος της και ως αιτιολογία για τον τραυματισμό ειπώθηκε ότι έπεσε από τις σκάλες. Ποιος ξέρει;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα