Τα άκουσε ο Τουρνάς...

01.11.2010
Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν στο μουσικό talent show του Mega πριν καν ολοκληρωθεί το δεύτερο live. Μπορεί η Ελπίδα να διατήρησε την ψυχραιμία της στη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, όχι όμως και όταν τελείωσε η εκπομπή.

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά το τέλος τoυ σόου βγήκε για φαγητό με τον Κώστα Τουρνά, ο οποίος, σύμφωνα με άνθρωπό μας που βρισκόταν εκεί, δεν άκουσε και λίγα... Η Ελπίδα σε πολύ υψηλούς τόνους του είπε πως δεν έχουν (σ.σ.: η κριτική επιτροπή) να κάνουν με επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι, αλλά με επώνυμους, που διαγωνίζονται για έναν πολύ καλό σκοπό, οπότε δεν θα έπρεπε τα σχόλια των κριτών να είναι τόσο αυστηρά.

Και πράγματι τα σχόλια σε κάποιους ήταν πολύ αυστηρά. Για παράδειγμα, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, η οποία με το που κατευθύνθηκε στα παρασκήνια άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Κανείς από τους συμπαίκτες της δεν μπορούσε να τη συνεφέρει και παρενέβη ο ίδιος ο παραγωγός, Ευγένιος Κατραβάς, για να την ηρεμήσει. Μάλιστα, κάποια στιγμή η Μαριάννα ακούστηκε να λέει: «Δεν μπορώ άλλο, τα παρατάω και φεύγω», δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους της παραγωγής, καθώς πρόκειται για μία από τις πλέον καλλίφωνες παίκτριες.

Και δεν είναι το μόνο περιστατικό που προκαλεί στο νέο σόου του Μega. Και το «ωραίος γκόμενος» που ακούστηκε ενόχλησε πολύ τον Αντώνη Βλοντάκη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και αυτός στα παρασκήνια με θυμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενοχλημένος με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι και ο οικοδεσπότης Γιώργος Καπουτζίδης, που μέχρι στιγμής λειτουργεί πυροσβεστικά.