Τι έκανε η Ελένη στο μαιευτήριο;

22.10.2010
Την είδατε; Τι ήρθε να κάνει στο μαιευτήριο; Μήπως ετοιμάζει το τέταρτο παιδί της; Ο έρωτας την ομορφαίνει...». Φωτιές άναψαν στους διαδρόμους του «Λητώ» όταν εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη. Όλοι προσπαθούσαν να μάθουν τι συμβαίνει και να λύσουν το μυστήριο.

Τι κι αν προσπάθησε να είναι όσο πιο διακριτική μπορούσε; Με ένα απλό τζιν και ελαφρά μακιγιαρισμένη, η Ελένη εμφανίστηκε στο «Λητώ» πριν από μερικές μέρες και από τα πρώτα λεπτά το νέο κυκλοφόρησε σε όλους τους ορόφους του. Τα εσωτερικά τηλέφωνα πήραν φωτιά, οι λεχώνες ζητούσαν να μάθουν τι ήθελε η TV persona εκεί και οι νοσοκόμες ρωτούσαν η μία την άλλη αν ήξεραν κάτι. Οι περισσότεροι κατέληγαν στο ότι η Ελένη πρέπει να είχε κάποιο σοβαρό λόγο, ενώ οι γυναίκες είχαν «καρφώσει» τα μάτια τους στο σώμα της, για να δουν αν έχει πάρει κάποια κιλά!

Γρήγορα όμως μια προϊσταμένη έλυσε το μυστήριο: την παλιά της συνεργάτιδα, Ζήνα Κουτσελίνη, είχε πάει να δει, που γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Και μπορεί οι δύο γυναίκες να μη συνεργάζονται πια, αλλά ποτέ δεν είχε απομακρυνθεί η μία από την άλλη. Δεν πήγε φυσικά με άδεια χέρια, καθώς... χρύσωσε το μωρό, και ευχήθηκε τα καλύτερα στην ευτυχισμένη μαμά. Κράτησε τη μικρούλα με τρυφερότητα και οι νοσοκόμες είχαν να το λένε πόσο γεννημένη είναι αυτή η γυναίκα για μητέρα. «Το ’χει», έλεγαν. Η γνωστή παρουσιάστρια παρέμεινε στο μαιευτήριο για περίπου 15 λεπτά και φεύγοντας χάριζε χαμόγελα σε όσους αντιλαμβάνονταν την παρουσία της.