Η υπόσχεση του Ψινάκη στον Δαλιανίδη

26.10.2010
Μας έχει μάθει να τον βλέπουμε πάντα γελαστό και να αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ. Και ο Ηλίας Ψινάκης όμως λύγισε... Εκτός από το τελευταίο «αντίο» στον εδώ και 35 χρόνια φίλο του Γιάννη Δαλιανίδη, έδωσε και μια υπόσχεση...

Στο συρτάρι του Δαλιανίδη βρίσκεται το σενάριο που ετοίμαζε για την ταινία με την οποία θα επανερχόταν στον κινηματογράφο. Κι όπως λένε αυτοί που ξέρουν, πάνω στο μνήμα του ο Ψινάκης έδωσε την υπόσχεση να βγουν αυτά τα χειρόγραφα από το συρτάρι και να γίνει η ταινία. Ο γνωστός για το χιούμορ του μάνατζερ συντετριμμένος από το χαμό του Γιάννη Δαλιανίδη αποφεύγει τα πολλά τηλεφωνήματα και έχει κλειστεί στις σκέψεις του. Μιλάει μόνο μέσα από το Twitter εκφράζοντας τη θλίψη του. «Χαίρεται η Αλίκη και η Τζένη, ο Κούρκουλος, ο Φίνος και η παρέα. Έχει πολλά να τους πει», έγραψε αποχαιρετώντας τον αγαπημένο του φίλο. Και λίγο αργότερα επανήλθε: «Χάλια μέρα για μένα. Έχασα έναν κολλητό και 35 χρόνια φίλο μου και το cinema έναν ακόμα μύθο... τον Γιάννη Δαλιανίδη».

Προσπαθεί μέσα από το Διαδίκτυο να μοιραστεί τον πόνο του με εκείνους που λάτρεψαν το χαρισματικό σκηνοθέτη και προετοιμάζεται για να κάνει πραγματικότητα το τελευταίο του όνειρο, όπως του υποσχέθηκε.