Ρουβάς: Γιατί τον «πλήγωσε» η Μούσχουρη

25.10.2010
Μια αναμενόμενη επίσκεψη που δεν έγινε ποτέ χάλασε τη διάθεση του Σάκη Ρουβά το βράδυ της πρεμιέρας του στο «Αθηνών Αρένα».

Την ίδια ημέρα είχε γενέθλια μία από τις καλύτερες φίλες του, η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου Νάνα Μούσχουρη, που με πολλούς τρόπους τον έχει υποστηρίξει σχεδόν από την αρχή της καριέρας του. Ο Σάκης, λοιπόν, αφού της ευχήθηκε τηλεφωνικά τα χρόνια πολλά, την κάλεσε στην πρεμιέρα του «Αθηνών Αρένα», χωρίς όμως να πάρει απάντηση.

Η απάντηση ήρθε το ίδιο βράδυ. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με λίγους καλούς φίλους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου, ακριβώς απέναντι από αυτό του Σάκη! Κάτι που βέβαια τον στεναχώρησε! Ο Ρουβάς πληροφορήθηκε την επίσκεψή της στο απέναντι μαγαζί και αν και έδειξε ότι αιφνιδιάστηκε, δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσωπα που τον γνωρίζουν καλά, «πληγώθηκε» από αυτή την κίνηση. Βέβαια, ως άψογος επαγγελματίας δεν άφησε αυτό το περιστατικό να επηρεάσει τη διάθεσή του και έδωσε μαζί με την Άννα Βίσση τον καλύτερό του εαυτό πάνω στην πίστα.