Η €ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥ

21.10.2010
Επιστημονική είδηση: Μια φάλαινα ταξίδεψε 10.000 χιλιόμετρα προκειμένου να ζευγαρώσει. Κι εγώ, το γαϊδούρι, δεν πάω από το κέντρο στη Νέα Ιωνία, που μένει η καλή μου!

Κι άλλο σεξουαλικό: Νιγηριανός μικροπωλητής με την Ελληνίδα αγαπημένη του έκαναν σεξ στην τουαλέτα ψαροταβέρνας στην Πάτρα. Όταν εκείνη έχοντας φτάσει στα σύννεφα του είπε: «Σ’ αγαπώ», εκείνος της απάντησε: «Φχαριστώ πολύ». Κι έτσι, ό,τι προοιωνιζόταν σκάνδαλο, κατέληξε σε κωμωδία.

Σεντούκι με χρυσές λίρες βρήκε σκάβοντας εργάτης στην Πάτρα. Φαντάζομαι πως αν το έμαθε ο Ελληνοαυστραλός που ψάχνει με γεωτρύπανο το θησαυρό του Αλή Πασά στα Γιάννενα, θα βρίσκεται ήδη στην εντατική.

Επανεξετάζουν το νόμο για το τσιγάρο. Ε ναι, αφού γονάτισαν οι εστιάτορες και οι ιδιοκτήτες καφέ και μπαρ. Και βέβαια, για να γίνουμε επιτέλους σοβαροί, ο καρκίνος έγινε «της μόδας» μετά το 17ο αιώνα, λόγω ρύπανσης και διατροφής. Κύριε Γιώργο μου, εγώ και το τσιγάρο κόβω και ποδήλατο αρχίζω και κουπί να τραβήξω. Εσείς για το καυσαέριο τι κάνετε;

Σ’ αυτή τη χώρα υπάρχουν άνθρωποι με υγιείς ιδέες, όπως στις Κροκεές Λακωνίας. Γιατί, σου λέει, να χρησιμοποιούμε ποντικοφάρμακα και να μολύνουμε το περιβάλλον, τη στιγμή που μπορούμε ν’ αμολήσουμε 14 κουκουβάγιες να κάνουν τη δουλειά; Πάνε τα ποντίκια, πάνε κι οι αρουραίοι. Διερωτώμαι, όταν ο πρωθυπουργός δηλώνει πως το δημόσιο είναι μήτρα διαφθοράς, δεν υπάρχουν τίποτα άλλες «κουκουβάγιες», να το καθαρίσουν μια και καλή;

ΥΓ.: Όσο κρατάει ο καιρός, καλά είναι. Μόλις κρυώσει, να δω τι θα κάνουν οι νεοσσοί μας στα σχολεία. Πετρέλαιο γιοκ!

Νεόπτωχος!