Το αποκατέστησε το αγόρι της η Gaga

20.10.2010
Τελικά θα της μείνουν αξέχαστες της 24χρονης σταρ οι πρόσφατες διακοπές στη Κρήτη! Μία που, όπως παραδέχτηκε η ίδια, επιδόθηκε σε ανελέητο σεξ και μία που, σύμφωνα με πληροφορίες, επισημοποίησε τη σχέση της με τον καλό της, Λουκ Καρλ (Luc Carl).


Τελικά θα της μείνουν αξέχαστες της 24χρονης σταρ οι πρόσφατες διακοπές στη Κρήτη! Από τη μία πλευρά, όπως παραδέχτηκε η ίδια, επιδόθηκε σε ανελέητο σεξ και από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, επισημοποίησε τη σχέση της με τον καλό της, Λουκ Καρλ (Luc Carl).

Η Lady Gaga βρέθηκε στη χώρα μας για λίγες μέρες στις αρχές του μήνα και όπως φαίνεται, λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα... την πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Grazia" το ζευγάρι αντάλλαξε γραπτούς όρκους και δαχτυλίδια σε μια μυστική τελετή. Δηλαδή, σε απλά ελληνικά... αρραβωνιάστηκαν!

"Αντάλλαξαν δαχτυλίδια, πραγματικά συγκινημένοι και αμέσως μετά, ήπιαν από ένα σφηνάκι και κάθισαν στο τραπέζι όπου είχαν ένα άκρως ρομαντικό δείπνο", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως αποκαλύπτουν φίλοι της, η εκκεντρική τραγουδίστρια είναι αποφασισμένη να κάνει οικογένεια με την κλασική έννοια του όρου. Σκοπεύει μάλιστα να οργανώσει έναν παραδοσιακό Ιταλικό γάμο με όλα τα... παρελκόμενα, απλά όχι αυτή τη στιγμή, λόγω του φορτωμένου προγράμματός της.

Κατά τα άλλα, η Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanott), όπως είναι το πραγματικό όνομα της σταρ, απόλαυσε την Ελλάδα αλλά και τον Καρλ αφού όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ευρέως από τις διακοπές τους, δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια της από πάνω του.

Τελικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, μόνο κακό δεν είναι το ρομάντζο της Gaga με τον 29χρονο αγαπημένο της, για να χρησιμοποιήσουμε τον τίτλο από τη μεγάλη επιτυχία της "Bad Romance", την οποία και μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα