Η Μπιγιονσέ περιμένει το πρώτο της παιδάκι

21.10.2010
Όπως δημοσίευσε χθες το περιοδικό "Us Weekly" η 29χρονη διάσημη τραγουδίστρια είναι έγκυος.


Όπως δημοσίευσε χθες το περιοδικό "Us Weekly" η 29χρονη διάσημη τραγουδίστρια είναι έγκυος.

Τα νέα ενθουσίασαν αλλά και ξάφνιασαν την Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyonce Knowles) αλλά και το άντρα της, ράπερ και παραγωγό Τζέι-Ζι (Jay-Z), αφού το μωράκι δεν ήταν... προγραμματισμένο.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού, που σημειωτέον είναι από τα πιο ισχυρά και πλούσια ζευγάρια της σόουμπιζ, δεν έκανε καμία επίσημη ανακοίνωση -ή διάψευση- ακόμη.

Τον λόγο πήρε, όμως η μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα (Tina), η οποία μιλώντας στην εκπομπή της Ελέν ντε Τζενέρις (Ellen DeGeneres) διέψευσε τις φήμες περί του ενδεχομένου να γίνει γιαγιά. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

"Προσωπικά ανυπομονώ για αυτό το νέο, αλλά δεν είναι αλήθεια. Με όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, τώρα θα έπρεπε να έχω πέντε ή έξι εγγόνια", είπε αστειευόμενη η Τίνα Νόουλες.

Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι-Ζι -του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Σον Κάρτερ (Shawn Carter) έγιναν ζευγάρι το 2002 όταν δούλεψαν για πρώτη φορά μαζί και ύστερα από έξι χρόνια πολύ διακριτικής σχέσης παντρεύτηκαν με μια μυστική τελετή τον Απρίλιο του 2008.

Πάντως, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό της "Mail On Sunday", "You" τον Αύγουστο, η πρώην τραγουδίστρια των "Destiny's Child" είχε δηλώσει ότι προτεραιότητά της είναι να συνεχίσει να γνωρίζει τον κόσμο και "η οικογένεια θα έρθει με τον καιρό". "Δεν υπάρχουν ημερομηνίες και προγράμματα. Θα συμβεί όταν θα είμαι έτοιμη", συμπλήρωσε.

Γεγονός, πάντως, είναι ότι η Μπιογιονσέ και ο Τζέι-Ζι είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάριά διασήμων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να τους απολαύσετε στην κοινή τους επιτυχία "Crazy in love".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα