Άρχισαν τα... όργανα στο «X-Factor 3»!

21.10.2010
Το «X-Factor 3» προβάλλεται ήδη στις οθόνες μας, με τα ίδια πρόσωπα στην κριτική επιτροπή του talent show του ΑΝΤ1. Και μπορεί να δείχνουν αρκετά αγαπημένοι μεταξύ τους, αλλά οι συνήθεις ύποπτοι ξαναχτύπησαν!

Εντύπωση μας έκανε η πολύ καλή σχέση των δύο «αιώνιων εχθρών», Νίκου Μουρατίδη και Γιώργου Θεοφάνους, όπου όμως είχαν και τις... περίεργες στιγμές τους. Έτσι, δεν άργησε να ξεσπάσει και ο πρώτος καβγάς!

Στη διάρκεια της οντισιόν στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος ξέσπασε κατά του Γιώργου, όταν ο τελευταίος ξεπέρασε τα όρια με τα αστεία του προς τον πρώτο σχετικά με την ηλικία του. Τη μία τον έλεγε «παππού», την άλλη «ηλικιωμένο», ώσπου ο Μουρατίδης δεν άντεξε άλλο και απάντησε: «Κομμένα τα αστεία με την ηλικία μου. Μια, δυο, τρεις, στο τέλος καταντάει αηδία το αστείο σου». Ο Θεοφάνους, φυσικά, δεν σταμάτησε, οπότε χρέη πυροσβέστη, για μία ακόμα φορά, ανέλαβε ο πιο ψύχραιμος της παρέας, ο Γιώργος Λεβέντης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σταμάτησε τελικά τα αστεία του για τον Μουρατίδη, αλλά, ποιος ξέρει, ίσως κρατάνε τις δυνάμεις τους για τα ζωντανά σόου του «X-Factor 3», που σίγουρα αναμένονται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ