Ο εφιάλτης του Μποτρίνι

20.10.2010
Ακονίζει τα μαχαίρια του ο Έκτορας Μποτρίνι, που το φυσάει και δεν κρυώνει με τον «εφιάλτη» που τον βασανίζει. Γιατί τα είδε όλα με τα νούμερα της πρώτης εκπομπής του, που παίζει απέναντι από το «Νησί», που... έσκισε.

«Ναρκοπέδιο» έχει γίνει η Δευτέρα για τα κανάλια, καθώς το «Νησί» από το πρώτο του κιόλας επεισόδιο σπάει το φράγμα της τηλεθέασης. Έφτασε στα νεανικά κοινά μέχρι και 72,8% και στο γενικό σύνολο 62%. Το ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο ήταν σχεδόν αναμενόμενο, γι’ αυτό και η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε ό,τι μπορούσε για να αλλάξει ημέρα προβολής η εκπομπή της και να μην παραδίδει τα «Πακέτα» της κάθε Δευτέρα, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει ο Alpha.

Έτσι, ο ... κλήρος έπεσε στον Μποτρίνι, που, αν και καλό «χαρτί» για το κανάλι, πήρε το σταυρό στην πλάτη του και με πόνο ψυχής είδε την εκπομπή να κατρακυλάει στα τάρταρα. Οι θεαματικότητες ήταν απογοητευτικές: 6,4% στο γενικό σύνολο και στα νεανικά κοινά 15-44 μόλις 6,2%! Ποιος είδε τον Έκτορα και δεν τον φοβήθηκε, λένε αυτοί που ξέρουν. Θεωρεί ότι τον έριξαν στο λάκκο με τα φίδια και περιμένει να δει τι θα γίνει. Αυτοί που τον ξέρουν λένε πως δεν θα αργήσει να γίνει η έκρηξη και τελικά οι κουζίνες να μείνουν χωρίς τον... σωτήρα Έκτορα. «Θα τα βροντήξει και θα φύγει», ψιθυρίζουν άτομα που τον γνωρίζουν και θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου ο εφιάλτης να γίνει πραγματικότητα.