Τζούλια: γιατί τα έσπασε με Ρέβη και Φουρθιώτη

19.10.2010
Πριν από λίγους μήνες βλέπαμε την Τζούλια Αλεξανδράτου με τον Μένιο Φουρθιώτη και τον Σπύρο Ρέβη να κυκλοφορούν παρέα και να χαρίζουν τις πόζες και τα χαμόγελά τους στους φωτογραφικούς φακούς. Αυτές οι εικόνες όμως είναι πλέον παρελθόν.

Η Τζούλια με τον Μένιο και τον Σπύρο σταμάτησαν τη συνεργασία τους, και μάλιστα όχι με τόσο ωραίο τρόπο. Όπως λένε οι φήμες, οι δύο άντρες «έφαγαν» τα λεφτά της Τζούλιας, με αποτέλεσμα πλέον το μοντέλο να αντιμετωπίζει δυσκολίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Σπύρο Ρέβη, δήλωσε: «Εμείς βγάλαμε λεφτά στην Τζούλια, δεν της "φάγαμε". Δεν ήμουν ποτέ μάνατζέρ της, απλώς συνεργαζόμασταν. Και τώρα συνεργαζόμαστε. Αν μου ζητήσουν από κάπου την Τζούλια, θα την πάρω τηλέφωνο και θα τη στείλω, όπως κάνω με όσους συνεργάζομαι. Με τον Μένιο, απ’ όσο γνωρίζω, έχουν σταματήσει να συνεργάζονται εδώ και τρεις μήνες».

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σπύρο Ρέβη επικοινωνήσαμε και με την Τζούλια Αλεξανδράτου, της οποίας τα λεγόμενα ήρθαν σε πλήρη αντιπαράθεση με αυτά του μάνατζερ: «Έχω σταματήσει να συνεργάζομαι με αυτούς τους μαστροπούς, που κάποια μέρα θα μπουν φυλακή». Όταν της αναφέραμε τα όσα μας είπε ο ίδιος ο Σπύρος Ρέβης, ότι συνεχίζουν τη συνεργασία τους κανονικά, η Τζούλια απάντησε: «Προφανώς λένε ψέματα και παραμυθιάζουν τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Μην τους πιστεύετε». Τέλος, όσον αφορά το θέμα με τα χρήματα, δήλωσε: «Δεν θέλω να απαντήσω πάνω σ’ αυτό. Σε λίγο καιρό θα τα μάθετε και θα τα δείτε όλα». Όπως είναι φυσικό, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με τον Μένιο Φουρθιώτη, για να μας εξηγήσει και αυτός τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά δεν κατέστη δυνατό.

ΜΑΙΡΗ ΜΑΖΙΤΖΗ