Λάτσιος: "Άδωνη, σε θέλω στο Dancing"

19.10.2010
Οταν ένας επώνυμος τολμάει για μια φωτογράφηση να κάνει freefall πέφτοντας στο κενό από τα 10.000 πόδια, σίγουρα θα του είναι παιχνιδάκι να χορέψει. Ο λόγος για τον Άδωνη Γεωργιάδη, που η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου τον έχει κάνει εξπέρ στο χορό. Οπότε δικαίως ο Γιάννης Λάτσιος του πρότεινε να πάρει μέρος στο «Dancing With the Stars 2».

Δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο στον Άδωνη Γεωργιάδη να χορέψει τσα τσα ή μάμπο. Θα είχε τέλεια δασκάλα τη γυναίκα του Ευγενία Μανωλίδου, που βρέθηκε μια ... ανάσα από την κορυφή στο «Dancing With the Stars 1», εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το μπρίο, τη φινέτσα και το πείσμα της.

Ο Γιάννης Λάτσιος λοιπόν σκέφτηκε ότι, αφού δεν έχουν την Ευγενία στο κανάλι τους, θα μπορούσαν να έχουν το σύζυγό της, που είναι δημοφιλής και αγαπητός στο κοινό. Φαίνεται όμως ότι λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άδωνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το «Dancing With the Stars 3», καθώς τώρα δεν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και, όσο κι αν το θέλει, δεν μπορεί να ασχοληθεί με αυτό. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι με την απάντησή του έδωσε στον ΑΝΤ1 να καταλάβουν ότι θα πρέπει να υπολογίζουν σ’ αυτόν, αν και εκείνοι θα υπολογίζουν και στη γυναίκα του. Άλλωστε, το «Master Chef» θα έχει τελειώσει μέχρι τότε και η Ευγενία θα είναι ελεύθερη να χτυπήσει όποια πόρτα θελήσει.