Καγιά: Γιατί ξεμαλλιάστηκε με παίκτρια

15.10.2010
Για πρώτη φορά παρουσιάστρια διαπληκτίζεται με διαγωνιζόμενη και όχι μόνο τη βρίζει, αλλά πιάνονται στα χέρια και πέφτουν και μερικές ψιλές... Ευτυχώς που δεν φοράει τρέσα στα μαλλιά η Βίκυ Καγιά και απ’ ό,τι φαίνεται ούτε η Στεφανία, γιατί με τέτοια άγρια σκηνή που παίχτηκε ανάμεσά τους θα τις ψάχνανε.

Μπορεί μέχρι σήμερα να είχαμε δει ίντριγκες, διαφωνίες και τσακωμούς ανάμεσα σε παίκτριες ριάλιτι, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάστρια πιάνεται στα χέρια με διαγωνιζόμενη. Βέβαια, η ένταση πριν από κάθε φωτογράφηση είναι μεγάλη και μάλιστα θα δούμε και διαγωνιζόμενη που αρνήθηκε να περιφέρεται με τα εσώρουχα κάνοντας πασαρέλα μπροστά στους εργάτες ενός εργοστασίου.

Όμως, η σκηνή με τον τσακωμό της Βίκυς με τη Στεφανία σοκάρει. Μια κουβέντα της Βίκυς κι ένα ειρωνικό κοίταγμα προς τη διαγωνιζόμενη... ανάβει το σπίρτο και από κει και πέρα πιάνονται στα χέρια! Σαν ύαινες χυμούν η μία στην άλλη και ξεστομούν βρισιές.

Η σκηνή έγινε τρέιλερ για χάρη της τηλεθέασης - κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να πουν ότι ήταν «στημένο». Αυτοί που γνωρίζουν όμως λένε ότι η εντολή που έχει δοθεί είναι το «Next Top Model» να γίνει σκληρό ριάλιτι, όχι μόνο με ίντριγκες, αλλά και με πολλές σκληρές σκηνές. Οι πρώτες θεαματικότητες δεν ικανοποίησαν τους υπεύθυνους του καναλιού, πόσο μάλλον που το χαμηλότερο νούμερο που έκανε στο γενικό σύνολο ήταν 6,7% . Έτσι, αποφάσισαν να ιντριγκάρουν το κοινό και να του δώσουν ό,τι πιο ακραίο.