Και εύθυμος και χήρος!

21.12.2006
Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να αναγκάστηκε να φορέσει τα μαύρα, αφού έχασε τον επί σειρά ετών σύντροφο της ζωής του, ωστόσο πρόσφατα εθεάθη να γλεντάει μέχρι πρωίας με την πρόσφατα χωρισμένη Ρενέ Ζελβέγκερ.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να αναγκάστηκε να φορέσει τα μαύρα, αφού έχασε τον επί σειρά ετών σύντροφο της ζωής του, ωστόσο πρόσφατα εθεάθη να γλεντάει μέχρι πρωίας με την πρόσφατα χωρισμένη Ρενέ Ζελβέγκερ. Ο λόγος βέβαια για τον γοητευτικό Τζορτζ Κλούνεϊ, που αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να αποχωρεί αγκαλιασμένος από διάσημο μπαρ της Nέας Υόρκης προς κοινό προορισμό με την 37χρονη Ρενέ. Τώρα όλοι μιλούν για το νέο «καυτό» έρωτα της Μέκκας του κινηματογράφου και αναρωτιούνται: «Είναι η Ρενέ εκείνη που θα πάρει τη θέση του μακαρίτη Μαξ»;

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε πολύ πιστός στη σχέση του. Και σίγουρα ο δεσμός τους κράτησε πολύ περισσότερο από όσο συνήθως κρατούν οι χολιγουντιανές ερωτικές σχέσεις. Παντρεμένος 18 χρόνια με τον Μαξ, ο γόης της μεγάλης οθόνης Τζορτζ Κλούνεϊ εμφανίστηκε πρόσφατα συγκλονισμένος από το χαμό του πολυαγαπημένου του γουρουνιού! «Είμαι συντετριμμένος», δήλωσε ο 45χρονος ηθοποιός σε αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο και συνέχισε λέγοντας: «Ο Μαξ ήταν η μόνη σταθερή σχέση που είχα στη ζωή μου». Το χαριτώμενο, αλλά μάλλον περίεργο για κατοικίδιο, γουρουνάκι συγκατοικούσε με το διάσημο ηθοποιό στην έπαυλή του στο Χόλιγουντ, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τις κρύες νύχτες του χειμώνα μοιραζόταν μαζί με τον Κλούνεϊ και το ίδιο κρεβάτι! Το γουρουνάκι πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του από φυσικά αίτια. Το συμπαθές τετράποδο λοιπόν έπασχε χρόνια ολόκληρα από διαβήτη, αρθρίτιδα και ήταν σχεδόν εξολοκλήρου τυφλό.

Τώρα ο περιζήτητος αλλά και «πιο σέξι άντρας του Χόλιγουντ», σύμφωνα με ιντερνετική ψηφοφορία, θρηνεί και απαντά πως δεν είναι διατεθειμένος να αντικαταστήσει τον Μαξ: «Μου κάλυψε 100% όλες τις ανάγκες μου τα 18 αυτά χρόνια της ευτυχισμένης κοινής πορείας μας».