Μάχη κατά του αλκοολισμού

21.12.2006
Όπως φαίνεται, έχει και το Χόλιγουντ τα «πάθη» του. Η γοητευτική ενζενί της μεγάλης οθόνης Λίντσεϊ Λόαν επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες τους Ανώνυμους Αλκοολικούς προκειμένου να ζητήσει βοήθεια να ξεπεράσει τον αλκοολισμό της.

Από τον Στέργιο Αλεξιάδη

Όπως φαίνεται, έχει και το Χόλιγουντ τα «πάθη» του. Η γοητευτική ενζενί της μεγάλης οθόνης Λίντσεϊ Λόαν επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες τους Ανώνυμους Αλκοολικούς προκειμένου να ζητήσει βοήθεια να ξεπεράσει τον αλκοολισμό της. Ως γνωστόν, η δημοφιλής στο νεαρό κυρίως φιλοθεάμον κοινό ηθοποιός δεν αφήνει πάρτι να της ξεφύγει. Τώρα ο παπαράτσι φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» να μπαίνει σε εξειδικευμένη κλινική στο Λος Άντζελες.

Φίλος της Λόαν υποστηρίζει: «Εδώ κι ένα μήνα περίπου επισκεπτόταν την οργάνωση κρυφά ακόμη και από την οικογένειά της, ελπίζοντας ότι οι συμβουλές που έπαιρνε και οι συζητήσεις που έκανε με ομοιοπαθούντες θα τη βοηθούσαν να απαλλαγεί από τη βίαιη συμπεριφορά των τελευταίων ημερών». Και συνεχίζει: «Έχει πάει σε αρκετές συναντήσεις, αφού πήρε την απόφαση να αλλάξει ριζικά τη ζωή της και να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Το χρειαζόταν εξάλλου, γιατί τις τελευταίες ημέρες είχε βγει εκτός ελέγχου». Πώς να μην είναι έτσι τα πράγματα για τη μόλις 20χρονη περιζήτητη κοσμική, αφού μόνο την τελευταία εβδομάδα έβγαινε συνεχώς έξω. Για το λόγο αυτόν η αγαπημένη μητέρα της Ντίνα πέταξε για το Λος Άντζελες προκειμένου να βοηθήσει την «άσωτη» κόρη της να μειώσει τις βραδινές της εξόδους.