«Επώνυμα» αντικείμενα στο σφυρί!

22.12.2006
Ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη η ανταπόκριση του κόσμου που «έγινε για λίγο παιδί» και κατάφερε να συγκεντρώσει στον πρόσφατο τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1 το αστρονομικό ποσό των 2.500.000 ευρώ.

Ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη η ανταπόκριση του κόσμου που «έγινε για λίγο παιδί» και κατάφερε να συγκεντρώσει στον πρόσφατο τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1 το αστρονομικό ποσό των 2.500.000 ευρώ. Τη στιγμή που οι προσφορές συνεχίζονται, σημαντικό μέρος του κοινού συμμετείχε στη δημοπρασία του ραδιοφωνικού σταθμού «Ρυθμός» αντικειμένων λαμπερών προσώπων της σόουμπιζ. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε άγγιξε τα 15.000 ευρώ. Ποια ήταν εκείνα τα «επώνυμα» αντικείμενα που «μάζεψαν» τα περισσότερα λεφτά;

1. Ο Νίνο πρόσφερε την αγαπημένη του γούνα. Ένα εντυπωσιακό λευκό κομμάτι, βιζόν, με το όνομα του αγαπημένου τραγουδιστή ραμμένο στο εσωτερικό της. Η λευκή γούνα δημοπρατήθηκε στα 3.000 ευρώ.

2. Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε το αγαπημένο και γουρλίδικο, όπως λέει, φόρεμά της. Το πολύ όμορφο αυτό φόρεμα δημοπρατήθηκε στα 2.500 ευρώ.

3. Ο Νότης Σφακιανάκης πρόσφερε τα αγαπημένα του σκουλαρίκια. Οι χρυσοί κρίκοι από τον Οίκο Λαλαούνη, με το όνομα του Νότη χαραγμένο πάνω τους, έφτασαν τα 3.250 ευρώ.

4. Ο Διονύσης Μακρής έδωσε το πρώτο και αγαπημένο του τζην παντελόνι που φόρεσε πάνω στην πίστα. Το παντελόνι του έφτασε τα 1.250 ευρώ.

5. Η Κέλλυ Κελεκίδου πρόσφερε το τζην παντελόνι που φορούσε στο video clip «Γλύκα Γλύκα». Ο τυχερός ακροατής έδωσε 1.000 ευρώ για να πάρει το τζην της Κέλλυς με μια αφιέρωση πάνω του.

6. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προθυμοποιήθηκε να συνεισφέρει τον πλατινένιο δίσκο για το «Όλα ή τίποτα». Η πλατίνα του αγαπημένου τραγουδιστή δημοπρατήθηκε στα 1.200 ευρώ.

7. Ο ράπερ Νίκος Βουρλιώτης έδωσε στη δημοπρασία το αγαπημένο του καπέλο, που έφτασε στο ποσό των 800 ευρώ.

8. Η Καίτη Γαρμπή προσέφερε το αγαπημένο της τσαντάκι του οίκου DOLCE & GABBANA, το οποίο δημοπρατήθηκε στα 1.000 ευρώ.

9. Ο Γιώργος Τσαλίκης πρόσφερε το αγαπημένο του μενταγιόν που αγόρασε στα Καρπάθια και δημοπρατήθηκε στα 500 ευρώ.

10. Ο Κώστας Καραφώτης έστειλε το αγαπημένο του τζην μπουφάν MOSCHINO, το οποίο δημοπρατήθηκε στα 500 ευρώ.