Μου αρέσουν οι Έλληνες γιατί είναι άντρες

22.12.2006
Η καλλονή εγγονή του θρυλικού Τσάρλι Τσάπλιν και του Ευγένιου Ο Νιλ ήρθε στην Ελλάδα για τις ανάγκες φωτογράφησης ενός ημερολογίου που τα έσοδά του θα διατεθούν στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Είναι κάτι που σου «έκλεψε» την καρδιά από την παραμονή σου εδώ;

«Μου αρέσει πολύ η Αθήνα, οι αρχαιολογικοί χώροι. Σχεδιάζουμε τώρα να πάμε στην Ακρόπολη. Μα περισσότερο απ όλα μου αρέσετε εσείς οι Έλληνες. Είστε τόσο ζεστοί αλλά και τρελοί, που πραγματικά με έχετε εντυπωσιάσει θετικά».

Έχεις ένα επίθετο-«βαριά» κληρονομιά. Έχεις νιώσει ότι υπάρχει ένα μεγάλο «πρέπει» στο τι πρέπει να αποδείξεις εσύ σε σχέση με τους διάσημους παππούδες σου;

«Δεν σας κρύβω ότι κατά το παρελθόν ένιωθα πολύ μεγάλο άγχος και μέχρι σήμερα μέρος αυτού του άγχους παραμένει για το αν θα φανώ εγώ άξια να φέρω αυτό το επίθετο. Απλώς σήμερα είμαι πιο απελευθερωμένη».

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας που θα «κλέψει» την καρδιά σου;

«Μου αρέσουν πολύ οι στυλ macho άντρες. Που στέκονται γερά στα πόδια τους και είναι πολύ αρρενωποί όπως οι Έλληνες ».

Παρέα με το φίλο της διάσημο ηθοποιό Francesco Vitali σχεδιάζουν μια ταινία μικρού μήκους αλλά και μια παράσταση που θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο.

Εκείνος βρίσκεται πίσω από την ιδέα και την πρόσκληση της Κίρα στη χώρα μας για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Τι λέει ο ίδιος σήμερα;

Με την Κίρα γνωρίζεστε καιρό;

«Μας δένει μια βαθιά στο χρόνο φιλία δέκα ετών. Είναι καταπληκτικό κορίτσι και σαφώς με έχει επηρεάσει και στον τρόπο που σκέφτομαι».

Ποια είναι η διαφορά τού να δουλεύεις στην Ελλάδα απ ό,τι στο εξωτερικό;

«Εδώ λειτουργεί ένα κυρίαρχο λόμπι. Αν ανήκεις σ' αυτό, μπορείς να προχωρήσεις στο χώρο, διαφορετικά όχι. Εγώ δεν ανήκω σ' αυτό το λόμπι».