Ασφαλιστικά μέτρα για τη Ρωσίδα ζήτησε ο Γκίμπσον

25.06.2010
Μόλις επτά μήνες πέρασαν από τη γέννηση της κόρης τους, αλλά ο 54χρονος ηθοποιός και η 14 χρόνια μικρότερη πρώην σύντροφός του, φαίνεται ότι έχουν ήδη βγάλει τα... μαχαίρια!


Μόλις επτά μήνες πέρασαν από τη γέννηση της κόρης τους, αλλά ο 54χρονος ηθοποιός και η 14 χρόνια μικρότερη πρώην σύντροφός του, φαίνεται ότι έχουν ήδη βγάλει τα... μαχαίρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου "Radar Online" ο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) κατέθεσε πρόσφατα, στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva).

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν ακόμη γνωστές, πηγές της χολιγουντιανής ιστοσελίδας, όμως, μεταδίδουν ότι ο Γκίμπσον ζήτησε τα συγκεκριμένα μέτρα εν όψει της επικείμενης δίκης σχετικά με την επιμέλεια της μικρής Λουτσία (Lucia), η οποία γεννήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Γκίμπσον και η 40χρονη μουσικός από τη Ρωσία, χώρισαν τον Απρίλιο και αμέσως μετά, εκείνη αποκάλυψε ότι η σχέση τους μετρούσε τρία χρόνια, περισσότερο δηλαδή από όσο νόμιζαν οι περισσότεροι. Με απλά μαθηματικά δηλαδή, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι το ειδύλλιο είχε ξεκινήσει τον καιρό που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένος με την Ρόμπιν (Robyn), μητέρα των επτά μεγαλύτερων παιδιών του.

Ο γάμος του Γκίμπσον με την πρώην γυναίκα του τελείωσε και τυπικά όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Γκριγκορίεβα. Σε συνέντευξή της, η Ρωσίδα είχε αποκαλέσει τον Μελ "έρωτα της ζωής της" και αρνήθηκε φήμες που τον ήθελαν να την είχε απατήσει ζητώντας τεστ πατρότητας για την κόρη τους.

Μιλώντας στο περιοδικό "Hello", η Ρωσίδα μουσικός, η οποία έχει ακόμη ένα παιδί από προηγούμενη σχέση της με τον πρώην Τζέιμς Μποντ, Τίμοθι Ντάλτον (Timothy Dalton), τον 13χρονο Αλεξάντερ (Alexander) επανέλαβε προηγούμενη δήλωσή της σχετικά με τον χωρισμό, υποστηρίζοντας ότι οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορεί να εξηγήσει λεπτομέρειες, θα αποκαλυφθούν εν καιρώ. "Η αλήθεια πάντα αποκαλύπτεται στο τέλος", τόνισε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, μίλησε και για τη μικρή Λουτσία και καμάρωσε λέγοντας ότι είναι φτυστή ο μπαμπάς της: "Είναι πανέμορφη και έχει γαλάζια μάτια. Είναι ίδια με τον Μελ". Πάντως, επίσημο σχόλιο για το όλο θέμα δεν υπάρχει από καμία πλευρά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα