Ο Ράιαν Ο' Νιλ ακούει... φωνές!

25.06.2010
Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο της Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett) και ο επί σειρά ετών σύντροφός της παραδέχεται ότι τη νιώθει διαρκώς κοντά του και ακόμη ακούει τη φωνή της!


Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο της Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett) και ο επί σειρά ετών σύντροφός της παραδέχεται ότι τη νιώθει διαρκώς κοντά του και ακόμη ακούει τη φωνή της!

Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο Ράιαν Ο' Νιλ (Ryan O' Neal) παρουσιάστηκε βαθιά συγκινημένος και παραδέχτηκε ότι ακόμη δεν έχει συνηθίσει την τεράστια απώλεια που του άφησε ο θάνατος της Φάρα, η οποία έχασε την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο στις 25 Ιουνίου 2009. Ήταν 62 χρονών.

"Ακούω τη φωνή της, βλέπω τη σιλουέτα της... Μου λείπει η μαγειρική της... Δεν έχω φάει ένα καλό γεύμα από τότε που με άφησε", παραδέχτηκε εμφανώς συγκινημένος ο Ο' Νιλ, τονίζοντας ταυτόχρονο ότι το όλο θέμα είναι πολύ πιο σκληρό από ότι περίμενε. "Μου λείπει. Λείπει πολύ σε όλους μας", συμπλήρωσε αργότερα.

Η Φόουσετ, η οποία έγινε διάσημη από τον ρόλο της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των 70s "Οι Άγγελοι του Τσάρλι", υπήρξε ζευγάρι με τον 69χρονο ηθοποιό από το 1982. Και παρόλο που έχουν και έναν γιο μαζί, τον 24χρονο σήμερα Ρέντμοντ (Redmond), δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Ο νεαρός Ο' Νιλ είχε αρκετά μπλεξίματα με τον νόμο. Μάλιστα, για να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας του, πήρε ειδική άδεια από τη φυλακή, όπου εκτίει ποινή για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Στη χθεσινή συνέντευξή του, όμως, ο Ράιαν, μίλησε και για το πόσο ο θάνατος της μητέρας του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τον Ρέντμοντ. "Είμαι πραγματικά ανακουφισμένος και ευγνώμων για την πρόοδό του το χρόνο που πέρασε", δήλωσε ο Ο' Νιλ, ενώ συμπλήρωσε ότι και η μητέρα του θα ήταν σήμερα πολύ περήφανη για εκείνον.

Παρακολουθώντας την βελτίωση στην υγεία και τη συμπεριφορά του γιου του, ο Ράιαν περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή που εκείνος θα επιστρέψει στο σπίτι τους και θα έχουν τη δυνατότητα να θρηνήσουν μαζί τη γυναίκα της ζωής τους. "Ξέρω ότι θρηνεί και εκείνος. Και εγώ θρηνώ, αλλά δεν έχουμε καθίσει μαζί, να τα πούμε οι δυο μας", υποστήριξε. "Έχουμε σκεφτεί να κάνουμε ένα ταξίδι μόνο οι δυο μας, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη. Και θα περάσουν αρκετοί μήνες ακόμη μέχρι να του επιτρέψουν να φύγει από την πολιτεία, αλλά τα πηγαίνει πολύ καλά και περιμένουμε με ανυπομονησία", συμπλήρωσε.

Ο Ο' Νιλ ζει ακόμη στο σπίτι που ζούσαν μαζί με τη Φόουσετ, όπου όλα του τη θυμίζουν. "Είναι υπέροχο κατά έναν τρόπο το ότι τη νιώθω ακόμη τόσο έντονα, και κατά έναν άλλο τρόπο πονάει πολύ που δεν είναι κοντά μου", παραδέχτηκε με συγκίνηση.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα