Αυτά κάνει η Ζιζέλ και δεν τη χωνεύει άνθρωπος...

25.06.2010
Η 29χρονη καλλονή από τη Βραζιλία ήταν ανέκαθεν γνωστή για την άψογη γραμμή της και τις καλοσμιλεμένες καμπύλες της. Μάλιστα, όπως φαίνεται η πρόσφατη εγκυμοσύνη της δεν χάλασε στο παραμικρό την φιγούρα της.


Η 29χρονη καλλονή από τη Βραζιλία ήταν ανέκαθεν γνωστή για την άψογη γραμμή της και τις καλοσμιλεμένες καμπύλες της. Μάλιστα, όπως φαίνεται η πρόσφατη εγκυμοσύνη της δεν χάλασε στο παραμικρό την φιγούρα της.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) φωτογραφήθηκε με μαγιό για την καινούρια διαφημιστική καμπάνια της Calzedonia και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Και αυτό επειδή, όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη φωτογράφηση που αφορά την κολεξιόν του φετινού καλοκαιριού, έγινε τον Φεβρουάριο, όταν εκείνη ήταν μόλις δύο μηνών λεχώνα!

Πιο σέξι από ποτέ, η Ζιζέλ φωτογραφήθηκε παίζοντας στην αμμουδιά φορώντας προκλητικά μπικίνι χωρίς κανένα ίχνος της πρόσφατης εγκυμοσύνης στο γυμνασμένο κορμί της.

Και ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι λήψεις είναι αποτέλεσμα τεχνικής επεξεργασίας, η γνωστή εταιρεία, έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό βίντεο -το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω- από τη φωτογράφηση, στο οποίο φαίνεται περίτρανα ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως επέμβαση στο τελικό αποτέλεσμα.

Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον χώρο, αυτό τον καιρό, η Ζιζέλ αποκάλυψε πρόσφατα το μυστικό πίσω από το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης. Πρώτα όμως τόνισε τον σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι πρόσεχε πολύ τι έτρωγε και τους 9 επικινδύνους μήνες.

"Έκανα κουνγκ φου μέχρι δύο εβδομάδες πριν τη γέννα και γιόγκα τρεις φορές την εβδομάδα. Έχω προσέξει ότι πολλές γυναίκες αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν την περίοδο της εγκυμοσύνης και να φάνε, ό,τι δεν έχουν φάει σε όλη τους τη ζωή. Εγώ πρόσεχα πολύ και πήρα μόνο 11 κιλά", αποκάλυψε, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το παιδί, οπότε δεν έχεις και πολύ χρόνο ή διάθεση να φας.

"Έτσι, λίγο λίγο, ξαναβρίσκεις τη φόρμα σου. Πάντως, αυτό που με βοηθάει προσωπικά είναι ότι γέννησα φυσιολογικά και ότι θηλάζω", τόνισε λίγο αργότερα.

Ο Μπέντζαμιν (Benjamin), που γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2009, είναι το πρώτο παιδί για το μοντέλο και τον σύζυγό της, αθλητή, Τομ Μπράντι (Tom Brady), οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του περασμένου χρόνου.

Μιλώντας για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία της, η Ζιζέλ παραδέχεται ότι σε όλη της τη ζωή πίστευε ότι η μητρότητα είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που θα μπορούσε να έχει μια γυναίκα στη ζωή της.

"Βίωσα πολλές σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου μαζί με μια απόλυτη αναδιοργάνωση των προτεραιοτήτων μου. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, είναι πια να είμαι η καλύτερη μαμά για τα παιδιά μου. Θέλω να τα αγαπώ, να επικοινωνώ μαζί τους, να έχω υπομονή και να τους διδάξω όλα όσα γνωρίζω. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι η μητρότητα είναι η πιο ανταποδοτική εμπειρία στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι γνωρίζω πια τι σημαίνει απόλυτη αγάπη χωρίς όρους", εξήγησε με πάθος.

Οι ευτυχείς γονείς, βάφτισαν τον έξι μηνών γιο τους νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε εκκλησία της Σάντα Μόνικα. Μετά την τελετή, η οικογένεια και οι φίλοι του ζευγαριού γιόρτασαν μαζί στο ξενοδοχείο "Casa del Mar".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα