Το νέο όνομα της Σέριλ

25.06.2010
Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), η 26χρονη τραγουδίστρια χρησιμοποιούσε ακόμη το δικό του επίθετο, με το οποίο εξάλλου έχτισε και την καριέρα της. Μέχρι χθες...



Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), η 26χρονη τραγουδίστρια χρησιμοποιούσε ακόμη το δικό του επίθετο, με το οποίο εξάλλου έχτίσε και την καριέρα της. Μέχρι χθες...

Την ευθύνη για τα νέα "βαφτίσια" ανέλαβε ο πολύς Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας των ακροάσεων για τον επόμενο κύκλο του "X-Factor".

Μιλώντας στο κοινό, ύστερα από εμφάνιση ενός διαγωνιζόμενου, ο Κάουελ είπε γελώντας: "Ποιος θα θέλει να ακούσει τι έχει να πει η Σέριλ... Τουίντι (Cheryl Tweedy); Έτσι δεν σε λένε τώρα;"

Αυτό ήταν... Από εκείνη τη στιγμή, έγινε προφανές πως ότι έχει να κάνει με τον Άσλεϊ, συμπεριλαμβανομένου και του επιθέτου του φυσικά, ανήκει στο παρελθόν.

Η Σέριλ είχε απαρνηθεί το πατρικό της όνομα τον Ιούλιο του 2006, όταν παντρεύτηκε τον διάσημο διεθνή ποδοσφαιριστή της Τσέλσι σε μια χλιδάτη τελετή στο Χαρτφορντσάϊρ. Μετά τον χωρισμό τους, όμως, που ήρθε μετά το όργιο των φημών σχετικά με τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Άσλεϊ τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά και την επίσημη αίτησή της για διαζύγιο τον περασμένο μήνα, η Σέριλ, είναι έτοιμη να επιστρέψει στο "Τουίντι".

Στο γενικότερο πλαίσιο της ομαλής μεταφοράς στην Μ. Α. (Μετά Άσλεϊ) εποχή, η γνωστή για την αγάπη της στα τατουάζ τραγουδίστρια, ετοιμάζεται να αφαιρέσει αυτό που υπάρχει στη βάση του αυχένα της και γράφει "Mrs C" ("Κα Κ").

Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε φίλος της Σέριλ χθες, δεν έχει παρθεί καμία επίσημη απόφαση για την αλλαγή του ονόματος... ακόμη. "Ο Σάιμον απλά έκανε πλάκα", εξήγησε, τη στιγμή που άλλες πληροφορίες θέλουν την πρώην τραγουδίστρια των "Girls Aloud" να προσπαθεί να επανακυκλοφορήσει το πρώτο σόλο άλμπουμ της "3 Words" με το όνομα Σέριλ Τουίντι.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο συγκρότημα είχε εστιάσει κυρίως σε εμφανίσεις στη Βρετανία και την Ιρλανδία, και δεν είναι ευρέως γνωστό. Η Σέριλ όμως, ως σόλο τραγουδίστρια πια, προσπαθεί να μπει δυναμικά στην Ευρώπη και την Αμερική. Θέλει, λοιπόν, να το κάνει με το δεξί -δηλαδή με το σωστό όνομα!

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο ντόρος που έγινε τους τελευταίους μήνες σχετικά με την προσωπική της ζωή, μάλλον καλό της έκανε επαγγελματικά, αφού έγινε ευρύτερα γνωστή και σε άλλες... αγορές, εκτός Βρετανίας. Μία γεύση από την πιο πρόσφατη δουλειά της μπορείτε να πάρετε στο βίντεο-κλιπ της επιτυχίας της "Fight For This Love" που συνοδεύει την είδηση.

Παράλληλα, τα τελευταία νέα τη θέλουν να έχει γυρίσει τελείως σελίδα και στα προσωπικά της. Η "βοήθεια" που δέχεται μάλιστα σε αυτό τον τομέα από τον 25χρονο χορευτή Ντέρεκ Χάφ (Dereck Hough), ο οποίος πρόσφατα της οργάνωσε και ένα ταξίδι-έκπληξη για να ξεκουραστεί, είναι... ανεκτίμητη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα