Η Κοξ θ' αλλάξει όνομα στο "Cougar Town"

01.07.2010
Μπορεί πρόσφατα να έκλεισε τα 45 της χρόνια, όμως το πρώην "Φιλαράκι", η Κόρντνεϊ Κοξ (Courteney Cox) ούτε θέλει ν' ακούει τη λέξη cougar (πούμα).

Μπορεί πρόσφατα να έκλεισε τα 45 της χρόνια, όμως το πρώην "Φιλαράκι", η Κόρντνεϊ Κοξ (Courteney Cox) ούτε θέλει ν' ακούει τη λέξη cougar (πούμα).

Ως γνωστόν, ο συγκεκριμένος όρος χρησιμοποιείται για να περιγραφούν οι πιο ώριμες γυναίκες που βγαίνουν με μικρότερους άντρες όπως έχει υπάρξει η Μαντόνα και η Ντέμι Μουρ.

Με όλες τις αντιδράσεις που προκαλεί πλέον ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός, δεν είναι παράξενο που η Κοξ -πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς "Cougar Town" - προσπαθεί να πείσει τους παραγώγους του σίριαλ ν' αλλάξουν τον τίτλο του.

Τόσο η Κόρντνεϊ όσο και ένας από τους παραγωγούς του "Cougar Town" πιστεύουν πως οι τηλεθεατές αποθαρρύνονται να παρακολουθήσουν τη σειρά εξ' αιτίας του τίτλου της. Πάντως, το εγχείρημα αλλαγής του ονόματος της βραβευμένης σειράς είναι πολύ δύσκολο, καθώς στην ιστορία της τηλεόρασης κανένα άλλο δημοφιλές πρόγραμμα δεν άλλαξε όνομα κατά τη διάρκεια προβολής του.

Η Κοξ πάντως, υποστηρίζει πως η αλλαγή θα ήταν πλέον θεμιτή, αφού στη σεζόν που παίζεται τώρα στην τηλεόραση, το σενάριο του "Cougar Town" δεν έχει καμία σχέση με τα πρώτα επεισόδια στα οποία ο χαρακτήρας που υποδυόταν η Κοξ κυνηγούσε νεαρούς άντρες.

Πλέον, το σήριαλ αφορά την σχέση της ηρωίδας Τζουλς (Jules) με τους κολλητούς φίλους της, κάτι σαν τα "Φιλαράκια" δηλαδή!

Επιμέλεια: Κ.Π