Η πρώην κα ΜακΚάρτνεϊ σκοτώνεται με την νταντά!

30.12.2008
Στα δικαστήρια στέλνει την Χέδερ Μιλς η μπέιμπι σίτερ της κόρης της, Σάρα Τραμπλ και τα όσα κατηγορεί την εργοδότρια της δεν είναι διόλου κολακευτικά για εκείνη. «Έπιανα δουλειά στις 7.30 το πρωί για να στεγνώνω τα μαλλιά της Μιλς»
Στα δικαστήρια στέλνει την Χέδερ Μιλς η μπέιμπι σίτερ της κόρης της, Σάρα Τραμπλ και τα όσα κατηγορεί την εργοδότρια της δεν είναι διόλου κολακευτικά για εκείνη. «Έπιανα δουλειά στις 7.30 το πρωί για να στεγνώνω τα μαλλιά της Μιλς» αναφέρει στη μήνυση της η μπέιμπι σίτερ, η οποία την κατηγορεί κυρίως για σεξουαλική διάκριση και εκφοβισμό, επειδή ήταν γυναίκα.

Η Τραμπλ πιστεύει ότι αν ήταν άνδρας δεν θα αντιμετώπιζε τέτοια συμπεριφορά από την εργοδότρια της, η οποία αν και την είχε προσλάβει για να προσέχει την κόρη της, Μπεατρίς, μόνο ως μπέιμπι σίτερ δεν την είχε. Εκτός από τη μικρή η Σάρα είχε αναλάβει και ρόλο οικονόμου καθώς φρόντιζε για πολλές λεπτομέρειες του σπιτιού και κυρίως φρόντιζε την Μιλς.

Μάλιστα, στη μήνυση της αποκαλύπτει ότι μετά το τέλος της άδειας της λόγω εγκυμοσύνης και την επιστροφή της στη δουλειά, η Χέδερ ήταν περισσότερο σκληρή και απαιτητική. Η μπέιμπι σίτερ δούλευε από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, ενώ πρόσφερε κυρίως τις υπηρεσίες της στο ίδιο το πρώην μοντέλο. «Με έβαζε να της στεγνώνω τα μαλλιά και να της αλείφω την πλάτη με κρέμα μαυρίσματος» αποκαλύπτει, ενώ η «μαρτυρική» συνεργασία με την πρώην σύζυγο του Πολ Μακ Κάρτνεϊ έληξε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, η πλευρά της Μιλς αρνείται τα πάντα και ο εκπρόσωπος της λέει ότι στο δικαστήριο θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Εξάλλου, όπως υποστηρίζει η αντίθετη πλευρά «η Μιλς ήταν πολύ ευγενική με την μπέιμπι σίτερ. Της αγόρασε αυτοκίνητο, την έπαιρνε μαζί της στις διακοπές, ενώ μετά τη γέννηση του παιδιού της είχε ελαστικό ωράριο». Το δικαστήριο έδωσε στις δύο πλευρές προθεσμία 28 ημερών, ώστε να τα βρουν μεταξύ τους. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμβιβασμός, τότε θα γίνει ανοιχτή δίκη με ακροατήριο. Και μάλλον αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο.

Η Μιλς πήρε διαζύγιο πριν δύο χρόνια από το πρώην «σκαθάρι» και η αποζημίωση που έλαβε από εκείνον έφθασε τα 24 εκατομμύρια δολάρια. Καθόλου άσχημα. Πάντως, η Μιλς έχει ευέξαπτο χαρακτήρα και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη. Η τελευταία φορά που βρέθηκε στο δικαστήριο ήταν όταν πέταξε μία κανάτα νερό στο κεφάλι της δικηγόρου του Μακ Κάρτνεϊ, Φιόνα Σάκλετον που ανέλαβε την υπόθεση του διαζυγίου τους. Για την ιστορία, η Φιόνα είναι προσωπική φίλη της Μαντόνα και ανέλαβε επίσης την έκδοση του διαζυγίου της με τον Γκάι Ρίτσι, ενώ θεωρείται αυθεντία στα διαζύγια. Μήπως τελικά η Μιλς έχει πράγματι θέμα με τις γυναίκες;;;