Η Μπρίτνεϊ ερωτεύτηκε διάσημο Ινδό!

30.12.2008
Ερωτευμένη μετά από πολύ καιρό είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η καινούργια σελίδα που έχει ανοίξει στη ζωή της αφορά και τα αισθηματικά της. Η αδυναμία που είχε στο παρελθόν στα «κακά αγόρια»
Ερωτευμένη μετά από πολύ καιρό είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η καινούργια σελίδα που έχει ανοίξει στη ζωή της αφορά και τα αισθηματικά της. Η αδυναμία που είχε στο παρελθόν στα «κακά αγόρια», μεταξύ άλλων ο πρώην σύζυγος της Κέβιν Φεντερλέιν, αλλά και ο Κόλιν Φαρέλ, της έχει πια φύγει, κάνοντας στροφή στην... ποιότητα και τα καλά παιδιά.

Ο νέος αγαπημένος της Μπρίτνεϊ είναι ο χορογράφος του νέου βίντεο κλιπ της, Womanizer και πρόκειται για τον Ινδό χορευτή, Σαντίπ Σοπαρκαρ. Ο Σαντίπ είναι γνωστός στο Χόλυγουντ και όλοι έχουν να λένε για τον χαρακτήρα του, αφού πρόκειται για έναν ευγενικό και χαμηλών τόνων άνδρα.

Η γνωριμία τους μετράει μόλις λίγες εβδομάδες και το ζευγάρι ήρθε κοντά στη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ. Μάλιστα, τις μέρες των Χριστουγέννων τις πέρασαν στη μακρινή Ινδία και συγκεκριμένα στο πατρικό του Σαντίπ. Ο νεαρός χορευτής είναι πολύ τρυφερός με την Μπρίτνεϊ και η 27χρονη σταρ δείχνει ενθουσιασμένη μαζί του, αφού είναι από τους λίγους άνδρες (αν όχι ο μοναδικός) που της φέρεται τόσο όμορφα.

Σωστός τζέντλεμαν είναι ο Σάντυ (έτσι τον αποκαλεί χαϊδευτικά), ο οποίος της επεφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη. Της ετοίμασε ένα ινδικό τραπέζι, με παραδοσιακά εδέσματα που έφτιαξε ο ίδιος, ενώ της έκανε δώρο ένα ινδικό σάλι. Το ζευγάρι θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες για την Πρωτοχρονιά.