Η Κέιτ Μος χάνει το δώρο των 3 εκατ.

30.12.2008
Ούτε τρεις ώρες δεν πρόλαβε να χαρεί η καημένη η Κέιτ Μος, το χριστουγεννιάτικο δώρο που της έκανε ο Τζέιμι Χινς.

Ούτε τρεις ώρες δεν πρόλαβε να χαρεί η καημένη η Κέιτ Μος, το χριστουγεννιάτικο δώρο που της έκανε ο Τζέιμι Χινς.

Και δεν μιλάμε για κανένα συμβολικό δώρο "για το καλό", που λέμε. Μιλάμε για ένα δαχτυλίδι αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών που είχε παραγγείλει ειδικά για εκείνη ο αγαπημένος της κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος του στην Αμερική.

Παρότι το 34χρονο μοντέλο έκανε όλο το σπίτι του άνω κάτω για να το βρει, το πολύτιμο δαχτυλίδι είχε εξαφανιστεί.

Μάλιστα, επειδή εκείνη εξακολουθούσε να το ψάχνει απελπισμένα, όταν ο Χινς έφτασε με το αυτοκίνητο για να την πάρει μαζί με την κόρη της για να πάνε στο αεροδρόμιο, κινδύνευσαν να χάσουν την πτήση τους για Ταϊλάνδη, όπου σκοπεύουν να περάσουν τις διακοπές τις Πρωτοχρονιάς.

Όπως είναι επόμενο ο ερωτευμένος κιθαρίστας των Kills, δεν χάρηκε καθόλου από το περιστατικό. Το δαχτυλίδι ήταν ειδική παραγγελία από την Σάντα Φε και απολύτως προσωπικά σχεδιασμένο για να συμβολίζει το ευτυχισμένο μέλλον της Κέιτ και τον ρόλο που θα έπαιζε ο Τζέιμι σ' αυτό. Ήταν από ατόφιο ασήμι με μια υπέροχη μπλε πέτρα, και υποτίθεται ότι είχε όλων των ειδών τις προστατευτικές δυνάμεις.

Αλλά η Κέιτ αμέλησε να το βάλει πίσω στο κουτί του και έτσι το δαχτυλίδι εξαφανίστηκε. Μόλις το αντιλήφθηκε, άρχισε να το ψάχνει σαν δαιμονισμένη μέσα στα σκουπίδια κι ανάμεσα σε σωρούς με πεταμένα χαρτιά που βρίσκονταν σε όλα τα καλάθια του σπιτιού.

Έτσι όταν το Τζέιμι ήρθε να την πάρει, αναγκάστηκε να την σύρει στο αυτοκίνητο με το ζόρι, όπου εκείνη άρχισε να ζητάει συνέχεια συγνώμη, έχοντας γίνει κατακόκκινη. Αργότερα όμως, ηρέμησε και είπε γελώντας ότι οι προστατευτικές δυνάμεις του δαχτυλιδιού άφησαν πολλές ανεκπλήρωτες επιθυμίες.

Έτσι αφού το ζευγάρι απολαύσει τα πυροτεχνήματα της Παραμονής, θα μπορέσει να ψάξει με την ησυχία του για το δαχτυλίδι μόλις γυρίσει στο σπίτι.