Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Στρέιζαντ!

30.12.2008
Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μίλησε στην εκπομπή του CBS, "Early show» η Μπάρμπρα Στρέιζαντ και αυτή μάλλον είναι η πρώτη φορά που η μεγάλη σταρ δίνει τόσες λεπτομέρειες από την περίοδο εκείνη.
Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μίλησε στην εκπομπή του CBS, "Early show" η Μπάρμπρα Στρέιζαντ και αυτή μάλλον είναι η πρώτη φορά που η μεγάλη σταρ δίνει τόσες (άγνωστες για τους περισσότερους) λεπτομέρειες από την περίοδο εκείνη. «Στο σπίτι μας δεν είχαμε ούτε σαλόνι ούτε καν ένα καναπέ» θυμάται η Στρέιζαντ, η οποία μεγάλωσε σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Μπρούκλιν.

Σε αυτό ζούσε με την μητέρα της, τον αδελφό της, τη γιαγιά και τον παππού της και στο σπίτι υπήρχαν μόνο δύο κρεβατοκάμαρες. «Η μία ανήκε στους παππούδες μου και στην άλλη κοιμόμουν εγώ, η μητέρα μου και ο αδελφός μου» αποκαλύπτει η 66χρονη σταρ, η οποία θυμάται από τα φτωχικά παιδικά της χρόνια ότι ποτέ δεν είχε ούτε μία κούκλα. Για παιγνίδι είχε ένα μπουκάλι από νερό, το οποίο πολλές φορές «έπαιζε» το ρόλο της κούκλας.

Ωστόσο, το φτωχό κορίτσι από το Μπρούκλιν κατάφερε να γίνει μία μεγάλη σταρ του Χόλυγουντ, με υψηλές αποδοχές και αρκετά βραβεία στην κατοχή της. «Ο δρόμος της επιτυχίας ήταν πολύ δύσκολος» λέει στην ίδια συνέντευξη η Στρέιζαντ, η οποία αποκαλύπτει ότι στη δύσκολη αυτή διαδρομή δεν είχε τη στήριξη της οικογένειας της. Και δη της μητέρας της, η οποία ποτέ δεν πίστεψε ότι η μικροκαμωμένη και όχι τόσο όμορφη κόρη της θα μπορούσε ποτέ να γίνει μία μεγάλη σταρ.

«Όταν ανακοίνωσα στη μητέρα μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου είπε ότι δεν έχω καμία τύχη, επειδή δεν ήμουν αρκετά όμορφη» θυμάται. Όμως, η άποψη της μητέρας της ήταν αυτή που πείσμωσε τη νεαρή Μπάρμπρα να μην εγκαταλείψει το όνειρο της, αλλά να το κυνηγήσει. «Ήθελα να αποδείξω στη μητέρα μου ότι το μικρό, αδύνατο και άσχημο κοριτσάκι που ήξερε, θα μπορούσε να γίνει μία μεγάλη σταρ του κινηματογράφου». Και τα κατάφερε....