Η Γουάινχαουζ επέστρεψε στον σύζυγο!

29.12.2008
Το πνεύμα των Χριστουγέννων και το γενικότερο κλίμα αγάπης και ευφορίας που επικρατεί τις γιορτινές αυτές μέρες φαίνεται πως επηρέασαν την Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία από την Καραϊβική
Το πνεύμα των Χριστουγέννων και το γενικότερο κλίμα αγάπης και ευφορίας που επικρατεί τις γιορτινές αυτές μέρες φαίνεται πως επηρέασαν την Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία από την Καραϊβική, όπου βρίσκεται πήρε μία μεγάλη απόφαση ζωής.... Θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ.

Το ζευγάρι από τότε που ο Σίβιλ μπήκε στη φυλακή περνάει σοβαρή κρίση στον γάμο του, ενώ όλοι μίλησαν για το τέλος του, όταν τον περασμένο Νοέμβριο εκείνος μεταφέρθηκε από τη φυλακή σε κλινική αποτοξίνωσης και η Γουάινχαουζ κράτησε αποστάσεις. Ωστόσο, η νεαρή τραγουδίστρια με τα πολλά προσωπικά μπλεξίματα αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της.

Έτσι, από την Καραϊβική, όπου βρίσκεται με την βαφτιστήρα της, για τις γιορτές των Χριστουγέννων τηλεφώνησε στον Σίβιλ και του ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα. Για τον φυλακισμένο άνδρα αυτό ήταν πραγματικά ένα «χριστουγεννιάτικο δώρο», ενώ η Έιμι του έλεγε πόσο πολύ θέλει να είναι μαζί και ότι θα τον στηρίζει μέχρι να αποφυλακιστεί.

Αυτό δεν υπολογίζεται να γίνει πριν το 2010, αφού ο σύζυγός της παραβίασε την αναστολή του και συνελήφθη με ναρκωτικά. Πάντως, λένε ότι η Γουάινχαουζ την απόφαση αυτή την πήρε στην Καραϊβική, επηρεασμένη από τις ευτυχισμένες οικογένειες που έβλεπε γύρω της. Φαίνεται πως τις ζήλεψε και θέλησε να αποκτήσει και η ίδια μία ευτυχισμένη οικογένεια. Τώρα, κατά πόσο θα κρατήσει η ευτυχία αυτή και το δώρο δεν αποδειχθεί απλά... εποχικό, θα δείξει.