Η Άνιστον γιορτάζει με τους κουμπάρους!

29.12.2008
Χριστούγεννα με τους κουμπάρους της και όχι με τον αγαπημένο της, Τζον Μάγιερ πέρασε η Τζένιφερ Άνιστον. Το ζευγάρι «χώρισε» για λίγο, αφού η διάσημη ηθοποιός έπρεπε να μείνει στο Λος Άντζελες
Χριστούγεννα με τους κουμπάρους της και όχι με τον αγαπημένο της, Τζον Μάγιερ πέρασε η Τζένιφερ Άνιστον. Το ζευγάρι «χώρισε» για λίγο, αφού η διάσημη ηθοποιός έπρεπε να μείνει στο Λος Άντζελες και ο 30χρονος μουσικός έπρεπε να βρίσκεται στην ανατολική πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο, η Τζένιφερ δεν έμεινε μόνη της τη μέρα αυτή, αλλά βγήκε με την κολλητή της, Κόρτνεϊ Κοξ, τον Ντέιβιντ Αρκέτ και την κόρη τους (και βαφτιστήρα της Άνιστον), Κοκό. Μαζί τους ήταν και κάποιοι φίλοι τους, ενώ έκαναν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο κοσμικό εστιατόριο, Mastro’ s, στο Μπέβερλι Χιλς. Η διάσημη παρέα είχε κλείσει τον πριβέ χώρο του εστιατορίου, προκειμένου να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και να γευματίσουν ήσυχα.

Και όπως αποκάλυψε εργαζόμενος του Mastro’ s όλοι τους πέρασαν υπέροχα. Τα δύο πρώην «Φιλαράκια», Τζένιφερ και Κόρτνεϊ δεν σταμάτησαν να συζητούν μεταξύ τους, ενώ διέκοπταν μόνο όταν η 4χρονη Κοκό τους ζητούσε να την παρακολουθούν καθώς περπατούσε με τα παπούτσια της διάσημης μητέρας της. Η Άνιστον έπαιξε γι’ αρκετή ώρα με την βαφτιστήρα της και ήταν πολύ τρυφερή μαζί της, αποκαλύπτοντας την ιδιαίτερη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Αλλά κυρίως, ότι η 40χρονη ηθοποιός δείχνει έτοιμη να γίνει μάνα...

Στο μεταξύ, η Τζένιφερ πήρε άτυπα το αίμα της πίσω από τον Μπραντ Πιτ, αφού η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, «Ο Μάρλεϊ κι εγώ» έκοψε τα περισσότερα εισιτήρια από τις υπόλοιπες ταινίες και βρέθηκε στην πρώτη θέση του Box office την ημέρα των Χριστουγέννων. Η ταινία του Πιτ βρέθηκε στη δεύτερη θέση.