Τα Χριστούγεννα των σούπερ σταρ

29.12.2008
Ως κοινοί θνητοί οι αστέρες του Χόλιγουντ και των άλλων μητροπόλεων του θεάματος, δεν παρέλειψαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες και τους φίλους τους, προσθέτοντας βέβαια πάντα και μια επιπλέον νότα λάμψης!

Ως κοινοί θνητοί οι αστέρες του Χόλιγουντ και των άλλων μητροπόλεων του θεάματος, δεν παρέλειψαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες και τους φίλους τους, προσθέτοντας βέβαια πάντα και μια επιπλέον νότα λάμψης!

Συγκεκριμένα, οι Μπέκαμ γιόρτασαν σε στυλάτο εστιατόριο του Λονδίνου. Η Βικτόρια κρατούσε από το χέρι τον μεσαίο γιο τους Ρομέο, ενώ ο Ντέιβιντ είχε αγκαλιά τον μικρότερο γιο τους, Κρουζ που φορούσε ένα χαριτωμένο κοστούμι με κέρατα τάρανδου.

Kέρατα ταράνδου φορούσε στις μπότες του και ο μεγαλύτερος γιος της Γκουέν Στέφανι και του Γκέιβιν Ρόσντεϊλ, Κίνγκστον ενώ ψώνιζαν οικογενειακώς στον μανάβη.

Ανήμερα Χριστούγεννα, ένα πολύ δημοφιλές μέρος για τους σταρ ήταν ο αγώνας της LA Lakers εναντίον της Bolton Celtics: ανάμεσα στους διάσημους θεατές της συνάντησης εντοπίστηκαν ο Ντένζελ Ουάσινγκτον με τη γυναίκα του Παουλέτα, ο εγγλέζος προπονητής, Άνταμ Σάντλερ με τον ποδοσφαιριστή Κέβιν Τζέιμς, ο βραβευμένος με Όσκαρ, ηθοποιός, Μαρκ Γουόλμπεργκ με την κόρη του Έλα Ρέι, αλλά και ο Πρινς.

Εν τω μεταξύ, άλλο πλήθος διασημοτήτων συγκεντρώνονταν στο Άσπεν. Εκεί εμφανίστηκαν η Μαράια Κάρεϊ με τον Νικ Κάνον, ντυμένοι ασορτί σε κόκκινο-μαύρο, ενώ έκαναν σκι με τον σκύλο τους, που φέρει το πρωτότυπο όνομα Τζακ! Κοντά τους εμφανίστηκε και η Πάρις Χίλτον με ένα μαύρο εφαρμοστό σύνολο με γούνινες λεπτομέρειες, αφού πρώτα βεβαιώθηκε ότι κλείδωσε καλά όλες τις πόρτες του σπιτιού της πριν φύγει.

Το ίδιο αγαπημένα έδειξαν να πέρασαν για χάρη των παιδιών τους και η Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι, στο Ασκομπ Χάουζ, το κτήμα στο Γουίλτς που ανήκει πλέον αποκλειστικά σε εκείνον μετά το διαζύγιο. Στο γεύμα ήταν φυσικά και ο Ρόκο με τον Ντέιβιντ, ενώ η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη έμεινε στις ΗΠΑ με τον μπαμπά της, Κάρλος Λεόν.

Την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, η 50χρονη σταρ και ο 40χρονος σκηνοθέτης επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία της Καμπάλα στο Λονδίνο, χρησιμοποιώντας διαφορετικά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντός τους: "Και οι δύο είναι απόλυτοι στο ότι τα παιδιά έρχονται πρώτα, ακόμη κι αν αυτό απαιτεί να βρίσκονται συχνά κάτω απ' την ίδια στέγη, όπως στην περίπτωση γενεθλίων ή Χριστουγέννων".

Το ίδιο βράδυ ο Ρίτσι έφυγε με τα παιδιά για το Άσκομπ, ενώ η Μαντόνα ξανασυναντήθηκε με τις κολλητές της Γκουίνεθ Πάλτροου και Στέλα Μακ Κάρτνεϊ.

Αυτή η εξέλιξη, της χριστουγεννιάτικης συνάντησης, ήταν μια έκπληξη σε σχέση με τον ανοιχτό πόλεμο στον οποίο είχε εμπλακεί το ζευγάρι σε σχέση με τις λεπτομέρειες του διαζυγίου μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα.