Ο Κρουζ θέλει δέκα παιδιά!

31.12.2008
Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ σκοπεύει να κινηθεί και ο Τομ Κρουζ, ο οποίος θέλει να αποκτήσει άλλα εφτά παιδιά με τη σύζυγό του, Κέιτι Χολμς. Ο διάσημος ηθοποιός θέλει να αποκτήσει
Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ σκοπεύει να κινηθεί και ο Τομ Κρουζ, ο οποίος θέλει να αποκτήσει άλλα εφτά παιδιά με τη σύζυγό του, Κέιτι Χολμς. Ο διάσημος ηθοποιός θέλει να αποκτήσει συνολικά 10 παιδιά, ενώ έχει ήδη τρία. Δύο υιοθετημένα, την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ από τον γάμο του με τη Νικόλ Κίντμαν και την 2χρονη Σούρι, καρπό του έρωτα του με την Χολμς.

Βέβαια, στη συνέντευξη του ο Κρουζ δεν διευκρίνισε αν τα εφτά παιδιά που θέλει, θα είναι όλα βιολογικά ή θα υιοθετήσουν. Πάντως, η 30χρονη Κέιτι συμφωνεί με τον σύζυγο της και φαίνεται ότι είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει το παράδειγμα της Τζολί. Ο Τομ δηλώνει κλασικός χαζομπαμπάς, ενώ προσπαθεί να περνάει πολλές ώρες με τα παιδιά του. Ειδικά, με τα δύο μεγαλύτερα ,τα οποία βρίσκονται στην εφηβεία, είναι πολύ κοντά και δεν χάνει καμία από τις δραστηριότητές τους.

Μάλιστα, πηγαίνει και στις συγκεντρώσεις γονέων, αποκαλύπτοντας ότι οι υπόλοιποι γονείς νιώθουν περίεργα όταν τον βλέπουν εκεί. Στη συνέχεια, όμως, διαπιστώνουν πως ο διάσημος ηθοποιός είναι ένας από αυτούς, αφού πέρα από σταρ του Χόλυγουντ είναι ένας... απλός πατέρας. Εξάλλου, με την Κίντμαν - όπως δήλωσε - αν κι έχουν χωρίσει, έχουν καλές σχέσεις και συνεννοούνται στο θέμα των παιδιών, καθώς δεν θέλουν αυτά να νιώσουν άσχημα λόγω του διαζυγίου τους. «Με τη Νικ είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά μας και φροντίζουμε να ην τους λείπει τίποτε» λέει χαρακτηριστικά στη «Sun».

Όταν αναφέρεται στη μικρή Σούρι, ο Τομ παίρνει το κλασικό ύφος του χαζομπαμπά, λέγοντας ότι εκείνη είναι «το πιο όμορφο και αξιολάτρευτο μωρό». Και μάλλον δεν έχει άδικο, αφού η 2χρονη Σούρι βγήκε πρώτη στη σχετική λίστα του Forbes ως το πιο «ισχυρό μωρό του Χόλυγουντ», αφήνοντας πίσω τη συνομήλικη της Σιλό των Μπραντζελίνα. Ο Κρουζ αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του Κέιτι λέγοντας ότι είναι η καλύτερη σύζυγος του κόσμου, είναι όμορφη κι έξυπνη, με απίστευτο χιούμορ και καλή ηθοποιός. Και κλείνει λέγοντας ότι το μόνο που φοβάται, είναι μήπως μια μέρα εκείνη τον αφήσει...