Ο Γκάι Ρίτσι με την πρώην του Χιού Γκραντ!

22.12.2008
Βρήκε ο Γκάι Ρίτσι νέα αγαπημένη; Αν πιστέψουμε τα τελευταία δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου, που σύσσωμος μιλάει για νέο ειδύλλιο του πρώην συζύγου της Μαντόνα, τότε ναι? ο Γκάι είναι και πάλι ερωτευμένος.
Βρήκε ο Γκάι Ρίτσι νέα αγαπημένη; Αν πιστέψουμε τα τελευταία δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου, που σύσσωμος μιλάει για νέο ειδύλλιο του πρώην συζύγου της Μαντόνα, τότε ναι... ο Γκάι είναι και πάλι ερωτευμένος. Και μάλιστα όχι με οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά την Τζεμίνα Καν.

Η 33χρονη πρώην αγαπημένη του Χιου Γκραντ (με τον οποίο έφθασαν πολύ κοντά στο γάμο) και ο Ρίτσι πήγαν μαζί στο πάρτι που έκανε στις αρχές του μήνα η κόρη του Ρούμπερτ Μέρντοχ, Ελίζαμπεθ. Οι δυο τους ήταν συνέχεια μαζί και δεν προσπάθησαν να κρύψουν ότι κάτι τρέχει ανάμεσα τους. Και ας ήταν στο πάρτι καλεσμένη η κολλητή της Μαντόνα, Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ. Το αντίθετο, το «ζευγάρι» και η διάσημη σχεδιάστρια ήταν μαζί όλο το βράδυ, ενώ στο ίδιο τραπέζι με εκείνους κάθονταν επίσης ο Κέβιν Σπέισι, η Λίλυ Άλεν και ο Μικ Τζάγκερ. Επίσης, εκεί ήταν και η σύζυγος του Στινγκ, Τρούντι Στάιλερ, η οποία μαζί με το σύζυγό της είχαν κάνει το «προξενιό» της Μαντόνα με τον 40χονο σκηνοθέτη το 1999.

Η Τζεμίνα Καν είναι μόλις 33 ετών και υπήρξε παντρεμένη με τον διάσημο παίκτη του κρίκετ και Πακιστανό στην καταγωγή, Ιμράν Καν με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 2004 και λίγο αργότερα η Καν γνώρισε τον Χιού Γκραντ. Η σχέση τους υπήρξε έντονη με αρκετά on/off, ενώ δημοσιεύματα ήθελαν την 33χρονη γυναίκα να είναι εκείνη που θα κατάφερνε να οδηγήσει τον αμετανόητο εργένη Γκραντ στα σκαλιά της εκκλησίας. Αλλά τελικά διαψεύστηκαν.