Οι Μπραντζελίνα κάνουν Χριστούγεννα στη Γαλλία

19.12.2008
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μαζί με τα έξι παιδιά τους θα εγκατασταθούν μετά τα Χριστούγεννα στην Γαλλία.

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μαζί με τα έξι παιδιά τους θα εγκατασταθούν μετά τα Χριστούγεννα στην Γαλλία. Η οικογένεια θα μένει στο "Σατώ Μιραβάλ" το διάστημα που ο δημοφιλής ηθοποιός θα έχει γυρίσματα για την ταινία "Inglorious Basterds" του Κουέντιν Ταραντίνο σύμφωνα με την αγγλική έκδοση του περιοδικού "Hello".

" Τους τελευταίους μήνες σέρνουμε τα παιδιά από εδώ από εκεί. Πρέπει σύντομα να τους δώσουμε την ευκαιρία να ηρεμήσουν και το ιδανικό μέρος, πιστεύω ότι βρίσκεται στην Γαλλία. Η ζωή μας εκεί είναι πολύ όμορφη" είπε ο Μπραντ.

Είναι φανερό ότι μετά την παραμονή τους στην Γερμανία και τη Νέα Ορλεάνη, ανυπομονούν να γυρίσουν στην Γαλλία. Και πώς μην ανυπομονούν αφού το "Σατώ Μιραβάλ", απλώνεται σε μια μεγάλη έκταση που διαθέτει ένα κάστρο με 35 κρεβατοκάμαρες, μεγάλη πισίνα, κήπους, ακόμη και λιμνούλα με πάπιες.. Ενας μικρός παράδεισος, που για να τον αποκτήσει το δημοφιλές ζευγάρι πλήρωσε 70 εκατομμύρια δολάρια.

Γι΄αυτό λοιπόν και ο ηθοποιός μας αποκαλύπτει: "Εχουν χώρο να τρέξουν και να απολαύσουν την ελευθερία τους. Εχουμε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τους ντόπιους και είναι μια καλή βάση για την οικογένεια". Ο Μπραντ δεν έκρυψε ότι επικρατεί ένα χάος στο σπίτι μετά και την γέννηση των διδύμων Νοξ Λεόν και Μαρσελίν το καλοκαίρι.

"Μερικές φορές, γίνεται χαμός αλλά ταυτόχρονα όλο αυτό μας αρέσει. Χαζεύω την οικογένεια και βλέπω ένα αγόρι από το Βιετνάμ, και την κόρη μας από την Αιθιοπία και το κορίτσι μας από την Ναμίμπια (σ.σ. η βιολογική τους κόρη, Σάιλοχ γεννήθηκε εκεί) και τον γιο μας από την Καμπότζη...και είναι όλα αδέρφια και αδερφές. Είναι το ίδιο αίμα".

Αν και δεν είναι εύκολο να μεγαλώσουν έξι παιδιά ο Μπραντ νοιώθει μαζί με την σύντροφο του Αντζελίνα ,περήφανοι για τα μικρά τους. "Είναι τόσο χαριτωμένα όταν τα βλέπεις όλα μαζί να παίζουν. Ξέρεις ότι μπορείς να τους προσφέρεις ένα σπίτι- σε μερικές περιπτώσεις να του δίνεις ζωή. Είναι καταπληκτικό που έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι τέτοιο μέσα από την δουλειά που κάνουμε γιατί η ανταμοιβή είναι μεγάλη"

Και επειδή η ανταμοιβή που παίρνουν από τα παιδιά τους είναι τόσο μεγάλη δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα για δώρα τα Χριστουγεννα. "Ανταλλάσομε δώρα, χωρίς να νοιώθουμε την ανάγκη να είναι ακριβά και επώνυμα".