Ο Μπραντ Πιτ περνάει κρίση ηλικίας!

19.12.2008
Ο Μπραντ Πιτ την Παρασκευή έχει γενέθλια. Γίνεται 45. Ναι! Ακόμη και ωραίοι μεγαλώνουν... Ωστόσο, το πέρασμα του στη μέση ηλικία άρχισε να τον προβληματίζει και να το βάζει σε σκέψεις.

Ο Μπραντ Πιτ την Παρασκευή έχει γενέθλια. Γίνεται 45. Ναι! Ακόμη και ωραίοι μεγαλώνουν... Ωστόσο, το πέρασμα του στη μέση ηλικία άρχισε να τον προβληματίζει και να τον βάζει σε σκέψεις. Αυτό που τον επηρέασε περισσότερο ήταν ο ρόλος του στην καινούργια του ταινία "The Curius Case of Benjamin Button", που εμφανίζεται γερασμένος (Μην ανησυχείτε όμως γιατί στην πορεία τον βλέπουμε να γίνεται νέος).

"Με ιντριγκάρισε να δω πως θα δείχνω στο μέλλον, παράλληλα συνειδητοποίησα ότι είμαι πια ένας μεσήλικας" δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στους "Times" του Λος Αντζελες, την περασμένη Τρίτη.

"Αρχισε να με απασχολεί ο χρόνος που περνάει και αναρωτιέμαι: Βρίσκομαι στα μέσα της ζωής μου; Αλήθεια πόσος χρόνος ζωής μου απομένει; 10 χρόνια, 5 χρόνια; Πώς λοιπόν θα εκμεταλλευτώ αυτά τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα; Γιατί σίγουρα ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω όπως συμβαίνει στην ταινία.

Ακόμη και το ενδεχόμενο του θανάτου έχει αρχίσει τελευταία να σκέφτεται έντονα ο δημοφιλής ηθοποιός. Αυτό τουλάχιστον εξομολογήθηκε στην συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο στο περιοδικό "Rolling Stone".

"Με την Αντζελίνα δεν μαλώνουμε πια! Μετά την ταινία και τον χαμό της αγαπημένης της μητέρας (Μαρσελίν Μπερντραντ το 2007) κατάλαβα ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα βρίσκομαι πια κοντά σε αυτή την γυναίκα. Γιατί λοιπόν χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας";

Και συνέχισε: "Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν θα είμαι για πάντα κοντά στα παιδιά, τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπώ και σέβομαι. Εχω αποφασίσει λοιπόν να τιθασεύω τον θυμό και να μην κρατάω κακία σε κανέναν".

Βέβαια ο Μπραντ δεν χάνει την αισιοδοξία, και προσπαθεί να βρει τα θετικά της μέσης ηλικίας "Μου αρέσει η σοφία που αποκτάς μεγαλώνοντας. Δεν θα την αντάλλασα με τίποτα!" Επίσης διέψευσε ότι η Αντζελίνα του έκανε δώρο για τα γενέθλια του μια μοτοσικλέτα 12.000 δολαρίων. Αλλωστε τα ακριβά δώρα είναι πέρα από την φιλοσοφία του ζεύγους "Μπρατζελίνα" που έχουν μάθει να επενδύουν στην αγάπη!