Η έκπληξη του Τομ στα γενέθλια της Χολμς!

22.12.2008
Στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της μπήκε στις 18 Δεκεμβρίου η Κέιτι Χολμς και αντίθετα με τις περισσότερες γυναίκες που παθαίνουν κρίση πανικού με τα πρώτα «-άντα» η Κέιτι δεν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα
Στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της μπήκε στις 18 Δεκεμβρίου η Κέιτι Χολμς και αντίθετα με τις περισσότερες γυναίκες που παθαίνουν κρίση πανικού με τα πρώτα «-άντα» η Κέιτι δεν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα, ενώ πέρασε τη μέρα των γενεθλίων της ξεχωριστά και μάλλον θα τη θυμάται για πολύ καιρό. Κι ας είναι καλά γι αυτό ο σύζυγος της Τομ Κρουζ, ο οποίος της έκανε μία ευχάριστη έκπληξη.

Λίγο ξενέρωτη για κάποιους, αλλά ιδιαίτερα συγκινητική για εκείνη. Ο Τομ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (έκανε πρεμιέρα η νέα του ταινία Valkyrie) έπρεπε να μείνει στο Λος Άντζελες, όμως, δεν ξέχασε τα γενέθλια της λατρεμένης συζύγου του. Έτσι, με τη βοήθεια του συμπρωταγωνιστή της Κέιτι στη θεατρική παράσταση «All my sons» της ετοίμασαν μία έκπληξη. Στο τέλος της παράστασης, όταν η αυλαία έπεφτε και ο κόσμος από κάτω χειροκροτούσε, εμφανίσθηκε στη σκηνή μία πενταόροφη τούρτα.

Ο συμπρωταγωνιστής της Χολμς απευθυνόμενος στο κοινό είπε: «Ο Τομ Κρουζ καλός φίλος, φανατικός θαυμαστής της παράστασης και αγαπημένος σύζυγος της Κέιτι δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας απόψε. Είναι πολύ στενοχωρημένος που δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας απόψε, αλλά ήθελε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Γι αυτό συμμετέχει μαζί μας, προσκαλώντας όλους εσάς να γιορτάσουμε τα γενέθλια της Κέιτι».

Ο κόσμος ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα και όλοι μαζί φώναξαν «Happy birthday». Η 30χρονη, πλέον, ηθοποιός συγκινήθηκε με την έκπληξη του συζύγου της, ενώ ανέβασε στη σκηνή τη 2χρονη κόρη της Σούρι για να τη βοηθήσει να σβήσουν τα κεράκια. Μετά το τέλος της παράστασης όλο το καστ γιόρτασε στα παρασκήνια τα γενέθλια της Χολμς με άφθονη σαμπάνια και πλούσια εδέσματα, που κέρασε ο Τομ. Ο ίδιος μάλιστα από το μακρινό Λος Άντζελες είχε μεγάλη αγωνία για την έκπληξη του κι αν αυτή πήγε τελικά καλά. Και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στην Χολμς να μάθει την αντίδρασή της...