Έριξε βόμβα κι έφυγε...

17.12.2008
Αυτή δεν ήταν μια απλή τηλεοπτική επίσκεψη, αλλά μια επίσκεψη-βόμβα! Που είχε παρακαλώ και πολλές παράπλευρες απώλειες. Τι ήταν να δουν την περασμένη εβδομάδα πουρνό πουρνό οι ΑΝΤ1ικοί τον Νίκο Μάνεση καλεσμένο στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη;

Αυτή δεν ήταν μια απλή τηλεοπτική επίσκεψη, αλλά μια επίσκεψη-βόμβα! Που είχε παρακαλώ και πολλές παράπλευρες απώλειες.

Τι ήταν να δουν την περασμένη εβδομάδα πουρνό πουρνό οι ΑΝΤ1ικοί τον Νίκο Μάνεση καλεσμένο στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη; Τους γύρισε το μάτι ανάποδα. Και όταν σας λέω ανάποδα, μιλάμε... εντελώς!

Βλέπετε, από την ημέρα που ο γνωστός δημοσιογράφος και ο ΑΝΤ1 χώρισαν τους επαγγελματικούς τους δρόμους το επόμενο ραντεβού τους έχει κλειστεί στις αίθουσες της Ευελπίδων, προκειμένου να λύσουν εκεί τις διαφορές που άφησε πίσω του αυτό το τέλος της συνεργασίας τους. οπότε η μεταξύ τους κατάσταση είναι αλήθεια πως είναι κομματάκι περίεργη.

Τι και αν ο Mr «Studio Αlpha» έσπευσε να δηλώσει ότι νιώθει σαν στο σπίτι του που βρέθηκε πάλι στο πλατό της καθημερινής, δημοσιογραφικής εκπομπής του ΑΝΤ1 και δίπλα στον πρώην δάσκαλό του Γιώργο Παπαδάκη; Εκείνοι δεν συγκινήθηκαν καθόλου.

Έτσι, μετά το τέλος της εκπομπής ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού του Αμαρουσίου Γιάννης Μιχελάκης φρόντισε να τηλεφωνήσει στον Γιώργο Παπαδάκη και να του τραβήξει για τα καλά το αφτί, γιατί δεν είχε φροντίσει να τους ενημερώσει.

Φυσικά, ποιος είδε τον Γιώργο Παπαδάκη και δεν τον φοβήθηκε, ο οποίος μετά από σχεδόν 20 χρόνια στο πρωινό του πόστο δεν θεωρεί ότι πρέπει να ενημερώνει πια κανέναν για το ποιον θέλει να φιλοξενεί και ποιον όχι στην εκπομπή του.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά... η παρουσία του Νίκου Μάνεση στον ΑΝΤ1 προκάλεσε πολλές αναταράξεις και στο στρατόπεδο του Alpha, αφού οι φήμες λένε πως ο Γιώργος Αυτιάς ενοχλήθηκε ιδιαίτερα που ο Νίκος Μάνεσης έδωσε το «παρών» στην ανταγωνιστική εκπομπή του «Καλημέρα σας».

Μάλιστα, σε όλη αυτή τη φημολογία που ξέσπασε ακούστηκε πως εντελώς συμπτωματικά άνθρωποι του καναλιού της Κάντζας επικοινώνησαν με το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα, δηλαδή με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο, και τους ρώτησαν μήπως σχεδίαζαν προσεχώς να καλέσουν κι εκείνοι τον Γιώργο Αυτιά στην εκπομπή τους.

Και ποια ήταν η απάντησή τους; «Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε», και πολύ σοφά έπραξαν, γιατί δεν είχαν κανένα λόγο να εμπλακούν και αυτοί σ' αυτό το γαϊτανάκι της τηλε-παρεξήγησης. Τώρα άκουσα ότι σκέφτονται οι Γερμανοί να βάλουν παιδικό πρόγραμμα το πρωί του Σαββατοκύριακου, παρά το γεγονός ότι ο Νίκος πάει καλά σε τηλεθέαση. Ούτως ή άλλως, το συμβόλαιό του λήγει με το τέλος της σεζόν. Λέτε να τρέχει κάτι;

Αααχ, συμβαίνουν κι αυτά στο μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης! Ν.Σ.