Ο Μπραντ καλύπτει την Αντζελίνα!

11.12.2008
Σαν πατέρας έξι παιδιών και σύντροφος την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ έχει μάθει να προστατεύει την οικογένεια του!

Ως πατέρας έξι παιδιών και σύντροφος της Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ έχει μάθει να προστατεύει την οικογένεια του! Ετσι όταν ο δημοσιογράφος του περιοδικού Rolling Stone τον ρώτησε αν η 33χρονη Τζολί κατευθύνει τον τύπο σε σχέση με θέματα που έχουν να κάνουν με την φαμίλια τους, την υπερασπίστηκε.

"Δεν μιλάμε μόνο για την μοναδική γυναίκα που αγαπώ, αλλά και για έναν από τους ανθρώπους, πάνω στο πλανήτη, που ξεχωρίζω και σέβομαι" δήλωσε ο 44χρονος ηθοποιός. Συμπλήρωσε, δε, ότι μέσα από το άρθρο ήθελαν δείξουν ότι η σύντροφος του κατά κάποιο τρόπο τον καπελώνει, αλλά στην πραγματικότητα οι δημοσιογράφοι ήταν εκτός θέματος γιατί συνήθως εκείνη είναι που "κάνει μούγκα"!

Ο Μπραντ, πρωταγωνιστής του "The Curious case of Βenjamin Button" -που θα δούμε τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα- αποκαλύπτει ότι το θέμα της ταινίας είχε θετική επίδραση στην σχέση του με την Τζολί. "Με την Αντζι δεν μαλώνουμε πια. Αν έχουμε ένα ξέσπασμα θυμού, αμέσως εξατμίζεται".

Ο Πιτ αστειευόμενος συμπληρώνει ότι η ταινία "Burn After Reading", δεν επέδρασε το ίδιο θετικά: "Με είδε στο ποδήλατο γυμναστικής και μου είπε: 'Είναι η πρώτη φορά που δεν με τραβάει η εμφάνιση σου"!

Τη στιγμή που ο Μπραντ τρέχει για να προλάβει τις πρεμιέρες των ταινιών του, στο σπίτι τα παιδιά φτιάχνουν Χριστουγεννιάτικα μπισκότα μαζί με την μαμά τους. Παράλληλα δε, η Αντζελίνα μετά την συνάντηση της με τα πεθερικά, έκανε έκπληξη στον φίλο της Κλιντ Ίστγουντ που την σκηνοθέτησε στην "Ανταλλαγή", εμφανιζόμενη απροσδόκητα στην πρεμιέρα της δεύτερης φετεινής ταινίας του, "Grand Torino".

Με ελάχιστο μακιγιάζ και φορώντας μια απλή μπλούζα η 33χρονη Τζολί χαμογελούσε πλατιά, στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, λέγοντας ότι τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουν παραδοσιακά όπως "όλες οι οικογένειες".