Η γυναικολόγος Άντισον χωρίζει και στ' αλήθεια!

12.12.2008
Χώρισε στην τηλεοπτική σειρά "Γκρέις Ανάτομι" και τώρα μαθαίνουμε ότι παίρνει διαζύγιο και την πραγματική της ζωή.

Χώρισε στην τηλεοπτική σειρά "Γκρέις Ανάτομι" και τώρα μαθαίνουμε ότι παίρνει διαζύγιο και την πραγματική της ζωή. Ο λόγος για την Κέιτ Γουόλς που υποδύεται την κοκκινομάλλα γυναικολόγο Άντισον Μοντγκόμερι στην δημοφιλή σειρά του ABC που προβάλλεται και στην Ελλάδα.

Στο σίριαλ, η γιατρός Άντισον (Κέιτ Γουόλς) αν και προσπάθησε να επανορθώσει για την απιστία που διέπραξε με τον κολλητό φίλο του άντρα της, δεν κατάφερε τελικά να σώσει το γάμο της με τον γοητευτικό γιατρό Ντέρεκ Σέπερντ (Πάτρικ Ντέμσι).

Τώρα όμως το ίδιο γίνεται και στη ζωή, αφού ο γάμος της 41χρονης ηθοποιού με τον παραγωγό Αλεξ Γιανγκ παίρνει τον δρόμο του διαζυγίου. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά την γνωριμία τους, τον Σεπτέμβριο του 2007.

Τότε μάλιστα η Κέιτ δήλωνε ότι "πετάει στον 7ο ουρανό", η ευτυχία όμως δεν κράτησε για πολύ. Προσγειώθηκε ανώμαλα 15 μήνες μετά. Γρήγορα κατάλαβαν ότι δεν ταίριαζαν και αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικό δρόμο.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού, μέσα από μια λιτή ανακοίνωση τονίζοντας ότι: "θα διατηρήσουν φιλικές σχέσεις, ζητώντας από τον Τύπο να τους σεβαστεί στην δύσκολη αυτή στιγμή της προσωπικής τους ζωής"

Ο σύζυγος υποστηρίζει ότι έφτασαν στον χωρισμό λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, ενώ ουσιαστικά βρίσκονταν σε διάσταση από τις 22 Νοεμβρίου. Η Κέιτ Γουόλς που γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1967 στην Καλιφόρνια, δούλεψε την δεκαετία του ΄80 σαν μοντέλο στην Ιαπωνία και όταν επέστρεψε στην Αμερική ασχολήθηκε με την ηθοποιία. Το 2005 πήρε το ρόλο στο "Γκρέις Ανάτομι" και έγινε γνωστή σαν η γυναίκα του Ντέρεκ Σέπερντ του γιατρού που έχει "κλέψει τις καρδιές" των γυναικών Πάτρικ Ντέμσι.

Στα επεισόδια που παρακολουθούμε στην Ελλάδα, η Κέιτ Γουόλς συνεχίζει να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον "παίζοντας" με δύο άντρες και βάζοντας μας στο "τρυπάκι" στο ποιόν από τους δύο θα διαλέξει: τον σέξι γιατρό Σλόαν ή τον εκπαιδευόμενο Αλεξ;

Στην Αμερική δεν βρίσκεται στο κάστ του νέου κύκλου!