Παντρεύεται ο Γιώργος Λιανός;

03.12.2008
Της εκκλησιάς την πόρτα ετοιμάζεται να περάσει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μετά από ένα χρόνο σχέσης με την αγαπημένη του, Ανθή θεώρησε ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα.
Της εκκλησιάς την πόρτα φαίνεται πως είναι έτοιμος να περάσει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μετά από ένα χρόνο σχέσης με την αγαπημένη του, Ανθή θεώρησε ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα. Τι κι αν για κάποιους φαίνεται βιαστική η απόφαση; Εξάλλου, στη βράση κολλάει το σίδερο και μάλλον κάπως έτσι θα το σκέφτηκε ο Λιανός, ο οποίος έχει κιόλας περάσει μονόπετρο στην αγαπημένη του.

Ακόμη, δεν έχουν ορίσει ημερομηνία, αλλά δεν αποκλείεται ο γάμος να γίνει μέσα στο 2009. Άλλωστε, οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και όσοι τους ζουν από κοντά έχουν να λένε για το ταίριασμα τους. Ο νεαρός τραγουδιστής αποτελεί πρότυπο «γαμπρού» για μανάδες και κόρες, αφού είναι από τα καλά παιδιά του χώρου και μόνο συμπάθειες έχει. Πριν μπει στη ζωή του η Ανθή από τις πιο γνωστές σχέσεις του Λιανού ήταν η Νάνσυ Αλεξιάδη, την οποία γνώρισε στο Fame Story 3 κι έμειναν γι αρκετό καιρό και μετά το τέλος του παιγνιδιού.