Η Μπιγιονσέ τσακώθηκε με το ξυραφάκι της.

03.12.2008
Η παρουσία της Μπιγιονσέ στα εγκαίνια του "Cadilac Records", ήταν εντυπωσιακή. Η τουαλέτα που είχε διαλέξει τόνιζε όχι μόνο το προκλητικό της μπούστο αλλά και την γυμνή πλάτη. Όταν όμως σήκωσε το χέρι της για να χαιρετήσει τους θαυμαστές ένας θάμνος πρόβαλε από την μασχάλη της.

Η παρουσία της Μπιγιονσέ στα εγκαίνια του "Cadilac Records", ήταν εντυπωσιακή. Η τουαλέτα που είχε διαλέξει, τόνιζε όχι μόνο το προκλητικό της μπούστο αλλά και την γυμνή πλάτη της.

Όταν όμως σήκωσε το χέρι της για να χαιρετήσει τους θαυμαστές, η μασχάλη της ήταν μια αποκάλυψη ατημελησιάς... Άλλο που δεν ήθελαν οι φωτογράφοι! Κέντραραν με πάθος στο συγκεκριμένο σημείο, ξεχνώντας το βαθύ ντεκολτέ και το χαμηλό άνοιγμα της πλάτης. Αλλού ήταν το ζουμί!...

Δυστυχώς, απ' ότι φαίνεται, η τραγουδίστρια από τότε που παντρεύτηκε τον ράπερ Lay-Z, αφέθηκε, δεν δίνει και τόση μεγάλη σημασία στην αποτρίχωση.

Ένας από τους καλεσμένους της λαμπερής βραδιάς στο Μανχάταν σχολίασε: "Η Μπιγιονσέ είναι πάντα εντυπωσιακή σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ή λοιπόν ξέμεινε από ξυραφάκια ή στο μπάνιο της ξέφυγαν μερικές τρίχες".

Αλλά η Μπιγιονσέ δεν είναι η μόνη από τις διάσημες που ξέχασε να κάνει αποτρίχωση πριν από ένα κοσμικό γεγονός. Η Τζούλια Ρόμπερτς στην πρεμιέρα της ταινίας "Μια βραδιά στο Νότιν Χιλ" το 1999, έδειξε ότι μάλλον δεν έχει δει ποτέ της ξυραφάκι. Το ίδιο σφάλμα έχουν κάνει κατά καιρούς και οι : Ντρού Μπάριμορ, η Γκρέις Τζόουνς και η Τζέσικα Άλμπα.