Ο Μπεγνής έφερε σε δύσκολη θέση την Ηρώ;

03.12.2008
Τελικά, είναι δύσκολο το επάγγελμα του ηθοποιού και η Ηρώ είναι από τις πρώτες που μπορεί να το επιβεβαιώσει. Πριν λίγες μέρες έκανε τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ « Μετράω στιγμές»
Τελικά, είναι δύσκολο το επάγγελμα του ηθοποιού και η Ηρώ είναι από τις πρώτες που μπορεί να το επιβεβαιώσει. Πριν λίγες μέρες έκανε τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ «Μετράω στιγμές» και συμπρωταγωνιστής είναι ο Μέμος Μπεγνής. Έλα, όμως, που το σενάριο θέλει την τραγουδίστρια να έχει καυτές ερωτικές στιγμές με τον Μέμο, ο οποίος υποτίθεται ότι έχει πεθάνει και η Ηρώ θυμάται στιγμές που πέρασαν μαζί.

Ε, μέχρι να γυρίσουν αυτές τις σκηνές ο Μπεγνής και το συνεργείο είδαν κι έπαθαν, αφού την Ηρώ είχε πιάσει νευρικό γέλιο και δεν έλεγε να σταματήσει. Ώρες ολόκληρες χρειάστηκαν να ολοκληρωθεί το γύρισμα και η αοιδός αφού όλα τελείωσαν δήλωσε ότι δεν θα έκανε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Κι ας είναι ο Μέμος από τους καλύτερους φίλους της. Η γυναίκα δεν είναι ηθοποιός και δε νιώθει άνετα με τις ερωτικές σκηνές.