Ξανά μαζί Νιάρχος - Πάρις;

21.11.2008
Το νέο που αναστάτωσε τους λόφους του Χόλιγουντ αλλά και τα πριβέ σουαρέ των βορείων προαστίων στην αρχή της εβδομάδας δεν ήταν άλλο από την πιθανή επανασύνδεση της Πάρις Χίλτον με τον Σταύρο Νιάρχο.

Το νέο που αναστάτωσε τους λόφους του Χόλιγουντ αλλά και τα πριβέ σουαρέ των βορείων προαστίων στην αρχή της εβδομάδας δεν ήταν άλλο από την πιθανή επανασύνδεση της Πάρις Χίλτον με τον Σταύρο Νιάρχο.

Τα glossy περιοδικά και τα σχετικά blogs αναρωτιούνται «Είναι και πάλι μαζί;», επισημαίνοντας πως η χρυσή κληρονόμος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων ποτέ δεν ξεπέρασε τον εγγονό του Έλληνα μεγιστάνα.

Το ειδύλλιο φαίνεται πως ξαναφούντωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε πριβέ κλαμπ του Μαϊάμι. Συγκεκριμένα, το Σάββατο μετά το εντυπωσιακό show εσωρούχων της Victoria Secret η Πάρις μαζί με την παρέα της επισκέφτηκε το συγκεκριμένο κλαμπ, όπου και συναντήθηκε με τον Σταύρο Νιάρχο. Προσυνεννοημένο; Τυχαίο γεγονός; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.

Αδιαμφισβήτητα, ωστόσο, είναι τα τρυφερά τετ α τετ των δύο «χρυσών παιδιών» με μάρτυρα το φωτογραφικό φακό. Ο Σταύρος ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός και τρυφερός με την πρώην σύντροφό του και κοινοί τους φίλοι προεξοφλούν πως είναι θέμα χρόνου να είναι πάλι μαζί.

Ιδιαίτερα σχολιάστηκε το γεγονός πως η Πάρις δεν συνοδευόταν από τον Μπέντζι, τον εδώ και αρκετούς μήνες σύντροφό της, ο οποίος απουσίαζε όλο το Σαββατοκύριακο, που η κληρονόμος βρισκόταν στο πολυτελές θέρετρο. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι «κακές γλώσσες» του Χόλιγουντ, δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάρις «αδειάζει» κάποιον αγαπημένο της με τη βοήθεια των παπαράτσι.

Οι φωτογραφίες δεν έμειναν ασχολίαστες στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Μάλιστα, πολλοί αναρωτιόνται πικρόχολα τι πρόκειται να γίνει αν ο δεσμός αυτός συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι, με δεδομένη την επιθυμία του Σταύρου να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του στη Μύκονο. Υπενθυμίζουμε ότι η Πάρις επισκέφθηκε για πρώτη φορά το κοσμοπολίτικο νησί πριν από τρία χρόνια ως μνηστή του Πάρη Κασιδόκωστα... Αν μη τι άλλο, οι συναντήσεις του επόμενου καλοκαιριού θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Γιάννης Πολέμης