Ο Γκλέτσος ερωτικό δόλωμα σε gay site

24.11.2008
Το να είναι κάποιος δημοφιλής και διάσημος έχει τα θετικά του, αλλά και τα αρνητικά του. Όπως στην περίπτωση του Απόστολου Γκλέτσου, που έχει πέσει θύμα... θαυμαστή του

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Το να είναι κάποιος δημοφιλής και διάσημος έχει τα θετικά του, αλλά και τα αρνητικά του. Όπως στην περίπτωση του Απόστολου Γκλέτσου, που έχει πέσει θύμα... θαυμαστή του, ο οποίος εκμεταλλεύεται μέσω gay site την εικόνα του γνωστού ηθοποιού σαν δόλωμα για να «ψαρέψει» ερωτικούς συντρόφους. Μάλιστα, ο ηθοποιός έχει θυμώσει πολύ και σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του!

Εκπληκτος έμεινε ο γοητευτικός ηθοποιός, όταν ενημερώθηκε από φίλο του σκηνοθέτη πως φέρεται να ποζάρει γυμνός σε ιστοσελίδα ομοφυλοφιλικού περιεχομένου. Προφανώς ένας χρήστης και, απ ό,τι φαίνεται, φανατικός θαυμαστής του χρησιμοποιεί φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού στο προφίλ του!

Ίσως υπάρξουν κάποιοι δύσπιστοι στην παραπάνω είδηση, γιαυτό σας δίνουμε και τη διεύθυνση: www.gaydar.co.uk/katir. Σερφάροντας κάποιος σε αυτή τη διεύθυνση, θα δει ασπρόμαυρες φωτογραφίες του καλλιτέχνη χωρίς ρούχα, από παλιότερη φωτογράφησή του.

Ο κάτοχος του προφίλ βέβαια διαθέτει και δικές του φωτογραφίες. Μέσω του συγκεκριμένου προφίλ αναζητά κάποιον που να μοιάζει στον Απόστολο Γκλέτσο, ώστε να τον «ενοχλήσει» και να γνωριστούν ερωτικά! Μάλιστα, η φωτογραφία του Απόστολου είναι και η βασική, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να την δει οποιοσδήποτε. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Γκλέτσο, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το θέμα. Αυτό που πληροφορηθήκαμε ωστόσο από το περιβάλλον του είναι πως είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος και σκέφτεται να ζητήσει από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να βρεθεί ο υπεύθυνος-χρήστης και να του αποδοθούν ευθύνες. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος «χρησιμοποιεί» κατ αυτόν τον τρόπο τον κ. Γκλέτσο. Αν ανατρέξουμε σε δημοσιεύματα του πρόσφατου παρελθόντος, ο γνωστός ηθοποιός είχε πέσει «θύμα» στο Internet μιας γυναίκας που τον αναζητούσε! Τότε ο Αποστόλος το είχε πάρει ως πλάκα, αφού πίστευε πως δεν ήταν κάτι που τον προσέβαλε. Αυτή τη φορά όμως η ιστορία φαίνεται ότι θα πάρει έκταση, αν όντως ο ηθοποιός κινηθεί δικαστικά, εκτός και αν «συμμορφωθεί» ο... θαυμαστής του και αποσύρει τις φωτογραφίες του από το gay site.