Αντζελίνα, τέλος;

13.11.2008
Σε συνέντευξή της στο BBC, η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να αραιώσει τις συχνές εμφανίσεις της τη μεγάλη οθόνη και να να δώσει προτεραιόητα στα παιδιά της.

Σε συνέντευξή της στο BBC, η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να αραιώσει τις συχνές εμφανίσεις της τη μεγάλη οθόνη και να να δώσει προτεραιόητα στα παιδιά της: "Αυτά είναι το κέντρο της ζωής μου. Η καριέρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σύντομα θέλω να αποσυρθώ από τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ, για να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου". Στην ίδια εμφάνιση αποκάλυψε ότι το "παιδοκεντρικό" θέμα της καινούργιας της ταινίας, "Changeling" την βοήθησε να μείνει έγκυος.

Ως διάσημη μαμά, η αναφορά της Τζολί στα παιδιά της είναι συχνή στις περισσότερες συνεντεύξεις που δίνει για την προώθησηση του "Changeling". Στην ερώτηση για το αν φοβάται τον χρόνο που περνάει και αν το γεγονός ότι μεγαλώνει θα επηρεάσει την καριέρα της εκείνη απάντησε: "Δεν με απασχολεί, γιατί δεν σκοπεύω να γεράσω στην μεγάλη οθόνη. Έχω να κάνω μερικά πράγματα ακόμη, και μετά θα αποσυρθώ και θα προετοιμαστώ για να γίνω μια μέρα γιαγιά".

Συνεχίζοντας άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους με την ειλικρίνεια της: "Δεν γίνεται να οδηγώ την κούρσαγια πάντα και να είμαι μια πετυχημένη ηθοποιός. Ευτυχώς νοιώθω γεμάτη από επαγγελματικές εμπειρίες και επιτυχίες και σίγουρα έχω κερδίσει αρκετά χρήματα, ώστε να μου εξασφαλίζουν την άνεση της επιλογής.

Οι προτεραιότητες και οι ανάγκες μας αλλάζουν κατά περιόδους. Σε αυτή τη φάση της ζωή μου, θέλω να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μου. Σχεδιάζω να πω "αντίο" στο λαμπερό κόσμο των διάσημων".

Φυσικά η Αντζελίνα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο "να χτυπά" κατά διαστήματα, με παραγωγές που μπορεί να την δελεάζουν. "Δεν ισχυρίζομαι οτι δεν θα ξανακάνω κινηματογράφο, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα με εξιτάρει. Αυτή μπορεί να τύχει μια φορά στα τρία χρόνια. Ηδη έχω να δουλέψω ένα χρόνο και δεν μου λείπει καθόλου".

Η σύντροφος του Μπράντ Πητ και μητέρα έξι παιδιών, δήλωσε επίσης στους "Los Angeles Times", ότι το θέμα της ταινίας "Changeling", που έχει να κάνει με την μητρότητα ήταν που την ώθησε να μείνει έγκυος: "Ημουν τόσο συναισθηματικά φορτισμένη με τα παιδιά, που νομίζω ότι κάτι μέσα μου ενεργοποιήθηκε και έμεινα έγκυος στα μέσα των γυρισμάτων".

Στην ταινία του Κλίντ Ηστγουντ η Αντζελίνα υποδύεται την μητέρα ενός αγοριού που το απαγάγουν: "Δεν ήταν αποκλειστικά δική μου επιλογή να υποδυθώ την μητέρα. Μια γυναικά πάνω από τα 30, έχει τη δυνατότητα να παίζει και ρόλους που έχουν σχέση με την οικογένεια. Πρέπει να έχεις την εξυπνάδα να εξελίσσεσαι, να δοκιμάζεσαι σε διαφορετικά είδη, όσο και αν αυτό μπορεί να ξενίζει το κοινό που σε έχει ταυτίσει με την σέξι δυναμική γκόμενα".

Η Αντζελίνα συμπλήρωσε ότι τον καιρό αυτό, τρέχει συνέχεια για να είναι συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις: "Ξυπνάω στις 3 το πρωί γιατί πρέπει να φροντίσω τα δίδυμα, αλλά μετά από λίγες ώρες θα πρέπει να είμαι έτοιμη για να βγώ έξω. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Ευτυχώς έχω μεγάλη βοήθεια από τον Μπράντ".

Μετά απ' όλα αυτά είναι απολύτως κατανοητό γιατί δεν θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα στο Χόλιγουντ: "Μου αρέσει να ταξιδεύω και να γνωρίζω άλλες κουλτούρες. Χαίρομαι που μεγαλώνω τα παιδιά μου στον κόσμο. Είμαι τυχερή που έχω αυτή την δυνατότητα. Το κέντρο του κόσμου είναι τα παιδιά μου".