Ένα φυλαχτό κάνει έξαλλη την Κέιτ Μος!

17.11.2008
Η Κέιτ Μος έγινε έξαλλη με τον φίλο της Τζέιμι Χινς όταν ανακάλυψε ότι κρατούσε φυλαγμένο σε ένα μπουκαλάκι το αίμα της πρώην του.

Η Κέιτ Μος έγινε έξαλλη με τον φίλο της Τζέιμι Χινς όταν ανακάλυψε ότι κρατούσε φυλαγμένο σε ένα μπουκαλάκι το αίμα της πρώην του. Η ιστορία μας θυμίζει την Αντζελίνα Τζολί που όταν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Μπίλι Μπομπ Θόρτον, είχε κρεμασμένο στο λαιμό της, σαν μενταγιόν ένα μπουκαλάκι με το αίμα του.

Το σούπερ- μόντελ δεν πίστευε στα μάτια της όταν βρήκε στα πράγματα του αγαπημένου της, ένα κουτί που περιείχε ερωτικά γράμματα και προσωπικά ενθύμια της τραγουδίστριας Σαρίν Φο. Η Κέιτ δεν ένοιωθε ποτέ άνετα με την Σαρίν, που το 2004 είχε σχέση με τον αγαπημένο της και τραγουδιστή του συγκροτήματος "The Kills" και όπως φαίνεται είχε τους λόγους της!

Ένας φίλος του Τζέιμι αποκάλυψε ότι εκείνος "είχε ψύχωση με την Σαρίν γι΄αυτό και κρατούσε ακόμη το αίμα και τα γράμματα της. Δεν τα διάβαζε , απλά δεν μπορούσε να τα πετάξει". Αλλά τώρα που τα βρήκε η Κέιτ, μάλλον θα τα πετάξει απο το παράθυρο και θα απαιτήσει να μάθει γιατί τα είχε φυλαγμένα τόσο καιρό.

Η Κέιτ και ο Τζέιμι μετακόμιζαν στο εξοχικό που διαθέτει το μοντέλο, αλλά αυτό δεν τους βγήκε σε καλό αφού έγινε η αιτία να βγούν στην επιφάνεια πολλά κρυμμένα μυστικά. Άνθρωποι που έζησαν από κοντά την σχέση του Τζέιμι με την τραγουδίστρια του συγκροτήματος "Raveonettes", υποστηρίζουν ότι υπήρχε μεταξύ τους μεγάλο πάθος.

Όταν χρειαζόταν για μεγάλα διαστήματα λόγω των συναυλιών να μείνουν μακριά φορούσαν ο ένας τον αίμα του άλλου στο λαιμό τους. Αυτό τους βοηθούσε να νοιώθουν κοντά. Χάθηκε να ανταλλάσουν αρκουδάκια ή κοσμήματα; Αν ήταν έτσι, τώρα δεν θα χρειαζόταν ο τραγουδιστής να δώσει εξηγήσεις στην Κέιτ.